Νέα Δημοκρατία: Μπαίνει τέλος στο εκλογικό θρίλερ

Στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ αναμένεται σήμερα να μπει τέλος στο εκλογικό θρίλερ, καθώς εκτός απροόπτου, θα πέσουν οι υπογραφές που θα επικυρώνουν την συμφωνία του κόμματος με την Vodafone που θα αναλάβει την online εκλογική διαδικασία στις 20 Δεκεμβρίου.

Ο μεταβατικός πρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης αναμένεται να συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό και το κόστος, το οποίο αρχικά άγγιζε τις 800 χιλιάδες ευρώ.

Μετά το πέρας της συμφωνίας θα ξεκινήσουν άμεσα και τα σεμινάρια για τους περίπου 1.700 υπαλλήλους (που βρήκε η ΝΔ), οι οποίοι θα είναι οι χειριστές των tablets που θα υπάρχουν στα εκλογικά κέντρα και θα είναι εκείνοι που θα επικοινωνούν με την εταιρεία για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει.

Παράλληλα, στις 13 ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα γίνονται συνεχείς δοκιμές στα σημεία εκείνα που θα στηθούν οι κάλπες.

Μεϊμαράκης: Αλλαγή στρατηγικής

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης που το προηγούμενο διάστημα περιόδευσε σχεδόν σε όλους τους νομούς της χώρας, θα ρίξει το τελευταίο διάστημα το βάρος του προεκλογικού αγώνα στις συνεντεύξεις που θα παραχωρήσει σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, κάτι που απέφευγε το προηγούμενο διάστημα καθώς όπως έχει πει και ο ίδιος επέλεξε να μιλήσει απευθείας με τον νεοδημοκράτη.

Τζιτζικώστας: Χαμηλοί τόνοι

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ένα ενωτικό προφίλ, κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις με τους συνυποψήφιους του, θα παρουσιάζει το πρόγραμμα του για την επόμενη μέρα στη ΝΔ. Σήμερα θα περιοδεύσει σε «γνωστά λημέρια» και συγκεκριμένα θα επισκεφτεί την περιοχή του Λαγκαδά, αλλά και το Πανόραμα και το Ωραιόκαστρο, περιοχές που ανήκουν στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Μητσοτάκης: Οι προϋποθέσεις για συναίνεση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνεχίζει τις περιοδείες του στην Β. Ελλάδα παρουσίασε τις τρεις προϋποθέσεις του για το ενδεχόμενο συναίνεσης.

Φωτιές άναψαν οι δημοσκοπήσεις

Μετά τον εκπρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, Θόδωρο Αμπατζόγλου, και ο Άδωνις Γεωργιάδης με δήλωση του αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας. «Καλώ και τους τρεις συνυποψήφιους μου από κοινού να ψάξουμε να βρούμε ποια είναι αυτά τα κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας και για ποιο λόγο. Μήπως εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα που θέλει μια διαλυμένη Νέα Δημοκρατία; Και οι τέσσερις μια γροθιά, πρέπει να ψάξουμε ποιος έστησε αυτήν την απάτη».

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Αισθάνομαι πολύ ασφαλής με την κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Λεβέντη για τα δημοσιεύματα με τις καταθέσεις στο εξωτερικό – ΒΙΝΤΕΟ

Πλακιωτάκης: Ο Τσίπρας αποδεικνύει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ