Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει στη συναίνεση και τη συνεννόηση

“Ο κ. Τσίπρας δεν πιστεύει στην συναίνεση και την συνεννόηση . Αν την πίστευε το στάδιο δόξης λαμπρό θα ήταν η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κι όχι να ανακοπεί η πορεία και η ορμή της χώρας και τώρα να πηγαίνουμε σε χειρότερες καταστάσεις” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, σχολιάζοντας την πρόταση του πρωθυπουργού για εθνική συνεννόηση.

“Πώς να την ακούσω όταν ο κ. Τσίπρας πέρασε το χρόνο πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου όταν έλεγε ότι η μοναδική συναίνεση που μπορώ να δώσει είναι να παραιτηθεί ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η κυβέρνηση;” πρόσθεσε.

“Πριν και στην αρχή μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου οι περισσότεροι έλεγαν ότι ο κ. Τσίπρας θα κάνει την κωλοτούμπα του και θα τελειώσει και θα συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά. Αυτό δεν συνέβη. Σε δεύτερη φάση έλεγαν όλοι ότι θα κάνει ο Λαφαζάνης την κωλοτούμπα και θα συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά. Ούτε αυτό συνέβη. Σε τρίτη φάση, πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου όλοι έλεγαν ότι ο κ. Τσίπρας πάει σε εκλογές για να καθαρίσει το κόμμα του και μετά να συνεχίζει να κυβερνά κανονικά και να ζούμε κανονικά. Ούτε αυτό έγινε. Το “153” της τελευταίας ψηφοφορίας αποδεικνύει ότι ούτε αυτό συνέβη και έχουμε μπροστά μας και άλλες ψηφοφορίες. Μπαίνουμε λοιπόν σε μια νέα φάση αστάθειας, νέοι κίνδυνοι προβάλλουν για την χώρα και εμείς είμαστε σε διαδικασία εκλογής αρχηγού την οποία καθυστερήσαμε ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους προσπαθώντας να βρούμε αυτόν τον ουδέτερο χρόνο” τόνισε η κ. Βούλτεψη. 

Σε ότι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ είπε: ” Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να τελειώσει αύριο λόγω της αστάθειας που υπάρχει και γι’ αυτό λέω ότι εμείς τη Δευτέρα πρέπει να είμαστε σταθεροί , ο πυλώνας σταθερότητας της χώρας και όχι να αναζητούμε τον βηματισμό μας την ώρα που η χώρα θα μπαίνει σε νέα περιπέτεια και σε νέο κύκλο αστάθειας και αβεβαιότητας”.

 

 

Διαβάστε επίσης

 

Tσίπρας: Καλώ τους αρχηγούς σε διάλογο

Παπαδημούλης: Απαιτείται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια συνεννόησης

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ