Αιχμές Μητσοτάκη για Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του, άφησε αιχμές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και τον Απόστολο Τζιτζικώστα σχετικά με το debate αλλά και την ενδεχόμενη διαρχία σε περίπτωση εξωκοινοβουλευτικού αρχηγού.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν έχουμε συμφωνήσει σε ένα αποδεκτό πλαίσιο δημόσιας συζήτησης για να συγκρίνουμε απόψεις και θέσεις», ανέφερε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Δεν έχω ακούσει από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη τις απόψεις του για τη Νέα Δημοκρατία», είπε ακόμα για τον κ. Μείμαράκη.

Σχετικά με το debate, είπε ότι ο ίδιος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι θετικοί, ενώ ο κ. Μεϊμαράκης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, με τον κ. Τζιτζικώστα να τονίζει ότι δέχεται, αν δεχθεί και ο Ευ. Μεϊμαράκης.

«Δεν διεκδικώ να γίνω αντιπρόεδρος κανενός», είπε ακόμα αφήνοντας αιχμή για τον Απόστολο Τζιζικώστα και συνέχισε: «Δεν νομίζω η επιλογή εξωκοινοβουλευτικού προέδρου δημιουργεί ένα ουσιαστικό πρόβλημα διαρχίας στο κόμμα και δεν έχει εξηγηθεί από τον κ. Τζιτζικώστα πως θέλει να το αντιμετωπίσει».

«Σκοπεύω να διοικήσω τη Νέα Δημοκρατία με τη γενιά μου και νεαρότερους από εμάς Τα οικονομικά του κόμματος είναι σε κακή κατάσταση. Το πρώτο που θα κάνω είναι να περικόψω τα λειτουργικά έξοδα του κόμματος», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Αν δεν κινητοποιήσουμε το ενδιαφέρον της κοινωνίας, η ΝΔ θα παραμείνει ένα κλειστό κόμμα μηχανισμών με φεουδαρχική δομή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Peter Spiegel γράφει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Μητσοτάκης για τον Μεϊμαράκη: Η ιδιότητα του προέδρου δεν ακυρώνει την ιδιότητα του υποψηφίου

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να κάνεις debate με τον Τσίπρα και όχι με τους συνυποψηφίους σου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ