Μεϊμαράκης: Να τα ψηφίσετε μόνοι σας αυτά τα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, άσκησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, ξεκαθαρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μεϊμαράκης, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό και τον Πάνο Καμμένο, για πολιτική απάτη λέγοντας χαρακτηριστικά: Αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα ότι οι συνεταίροι, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έστησαν μία αδίστακτη, κατά τη γνώμη μας, πολιτική απάτη» και συνέχισε: «Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας μεταλλάχθηκε πλήρως και έγινε μνημονιακότερος των τροϊκανών».

Παράλληλα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τόνισε «εμείς δεν είμαστε ούτε αντιμνημονιακοί ούτε μνημονιακοί, εμείς θέλουμε να βγει η χώρα από την κρίση. Η πολιτική αυτή απάτη αποδεικνύεται και από το προσχέδιο του προϋπολογισμού» και πρόσθεσε ότι αυτό το νομοσχέδιο αποδεικνύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας εσκεμμένα πήγε πρόωρα σε εκλογές, ώστε να μην μάθει ο κόσμος τα δύσκολα  μέτρα που θα έφερνε η κυβέρνηση του.

Στη συνέχεια ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι βάζουν τους στόχους αλλά η κυβέρνηση είναι αυτή που καταθέτει τις προτάσεις, επισημαίνοντας ότι αυτά τα μέτρα έχουν την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου.

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τα Πόθεν Έσχες στελεχών του κυβερνητικού σχήματος, τόνισε «Τι γίνεται με αυτό το πόθεν έσχες; Δεν θα μας απαντήσετε;». «Θα αφήσετε έτσι να σέρνεται μια σκιά  σε όλους τους υπουργούς; Δεν αισθάνεται κανείς την ανάγκη από τους υπουργούς να πει “δεν είμαι εγώ” ή δεν αισθάνεται την ανάγκη αυτός που είναι να πει “είμαι εγώ να τελειώνουμε”; Πως θα προχωρήσει αυτό; Κουίζ είναι; Απασχολεί τον ελληνικό λαό. Δεν είναι κουίζ κύριοι συνάδελφο. Όποιος είναι να βγει να το πει να τελειώνουμε και αυτό ζητάνε και οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας».

«Τελικά η κατασκευή εχθρών φαίνεται ότι είναι το λάδι που συντηρεί το καντήλι της Αριστεράς του τίποτα, γιατί για τίποτα πρόκειται. Τώρα όμως το λαδάκι τελειώνει και οι πολίτες βλέπουν ποια είναι αυτή η Αριστερά», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ιδιαίτερα επικριτικός ήταν για τα κόκκινα δάνεια προειδοποιώντας την κυβέρνηση να προσέξει και να μην τολμήσει να παραδώσει τα σπίτια σε ξένα funds.

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. «Αυτά τα μέτρα, τώρα ψηφίστε τα μόνοι σας, γιατί είναι αντικοινωνικά, γιατί δημιουργούν πρόβλημα στην κοινωνία και καταψηφίζουμε το  νομοσχέδιο». 

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης: Δεν είναι…κουίζ το θέμα με τα “πόθεν έσχες” – ΒΙΝΤΕΟ

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας έγινε μνημονιακότερος των τροϊκανών – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ