Άδωνις : Αν μου λείπουν 1-2 υπογραφές πιστεύω ότι θα μου τις δώσει ο Μεϊμαράκης

Σε καλό δρόμο για να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών για να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8.

«Όχι δεν τις έχω συμπληρώσει ακόμα αλλά είμαι πάρα πολύ κοντά. Είμαι πάνω από 40, απομένουν νομίζω έξι.  Μέχρι αύριο τις 6 το απόγευμα πιστεύω ότι θα τις συγκεντρώσω και ότι αν φτάσω στις 1-2 υπογραφές θέλω να πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μου δώσει μερικές από τις δικές του πολλές υπογραφές για να γίνει μια ωραία προεκλογική συζήτηση. Δεν νομίζω ότι θα είναι ωραίο να δοθεί η εντύπωση ότι θα υπάρξει κάποιου είδος αποκλεισμός. Δίνω τη μάχη μου, πιστεύω ότι αν φτάσω στις 1-2 υπογραφές πιστεύω ότι ο κ. Μεϊμαράκης θα με βοηθήσει να κατέβω αν και πιστεύω ότι θα τις έχω μαζέψει» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο κ. Μεϊμαράκης είναι πρόσωπο σεβαστό και πολύ αγαπητό στο κόμμα και είναι λογικό και δίκαιο να έχει περισσότερες υπογραφές.  Θεωρώ όμως ότι και η δική μου υποψηφιότητα που αξίζει να ακουστεί» πρόσθεσε. «Αν δεν τα καταφέρω θα είναι προφανώς δική μου αποτυχία. Το κυριότερο σφάλμα μου θα αποδειχθεί ότι ήταν πως ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου αργά».

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι δεν συμφωνεί με το να εμπλέκονται οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ στη διαδικασία. «Έχω αποφύγει και το κάνω εκ λόγου σεβασμού να εμπλέξω οποιουσδήποτε από τους πρώην προέδρους της ΝΔ. Δεν θέλω η υποψηφιότητα μου να συνδεθεί με κανέναν, όχι επειδή τους υποτιμώ, το αντίθετο επειδή τους σέβομαι».

Ο κ. Γεωργιάδης ρωτήθηκε και για τη στάση του Μάκη Βορίδη: «Θα μου επιτρέψετε … Να κάτσω να σας πω τι συνέβη δεν θα το κάνω. Ήταν φίλος μου, είναι φίλος μου. Σε αυτή την προσπάθεια τη συγκεκριμένη δεν είμαστε μαζί …». «Δεν ζητάω κανενός την υποστήριξη με το ζόρι. Όποιος θέλει να με στηρίξει τον ευχαριστώ πολύ και τον ευγνωμονώ, όποιος δεν θέλει πάλι φίλοι είμαστε, δεν γίνονται αυτά με το ζόρι» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

 

 

 Διαβάστε επίσης

Κακλαμάνης: Έχω επιλέξει να στηρίξω τον Μεϊμαράκη

Επίθεση Μεϊμαράκη στην κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ