Κουτσούμπας: Τα debate δεν καθορίζουν εκλογικά αποτελέσματα – ΒΙΝΤΕΟ

«Τα debate δεν καθορίζουν εκλογικά αποτελέσματα, υπάρχουν κυρίως άλλα κίνητρα που κρίνει και πρέπει να κρίνει ο ελληνικός λαός και νομίζω με αυτά τα κριτήρια θα πάει στην κάλπη», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στο debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο ΣΚΑΪ και πρόσθεσε ότι «όταν έχεις μνημόνια και ξερό ψωμί είναι δύσκολο παρά πολύ να βάλεις τις διαχωριστικές γραμμές»

«Στα ισοδύναμα ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως στο 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, γιατί δεν θέλουν να δεσμευτούν γιατί ξέρουν ότι θα ρίξουν άλλο κλάδο ή θα ρίξει άλλους εργαζόμενους» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας και συμπλήρωσε ότι ακόμα και για τα ισοδύναμα την τελευταία λέξη θα την έχουν οι δανειστές.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Λαϊκή Ενότητα, επισήμανε ότι ο κ. Λαφαζάνης δεν ήρθε να διεμβολίσει το ΚΚΕ και ότι δεν θα έκανε κόμμα αν ήταν στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτσούμπας ότι μετά τις εκλογές θα έχουμε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με άλλα κόμματα, όπως το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες εφόσον μπουν στη Βουλή.

Στη συνέχεια ο κ. Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, υποστήριξε ότι ο λαός θα πρέπει να στηρίξει τη μόνη γνήσια και υπεύθυνη λύση του ΚΚΕ. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Γιατί κρύβουν τις πρώτες 100 ημέρες; 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ