Τσίπρας: Με πληγώνει ο εσωτερικός εμφύλιος – ΒΙΝΤΕΟ

“Πράγματι είναι μια εξέλιξη που είναι στενάχωρη αλλά μια εξέλιξη όχι απροσδόκητη σε ότι αφορά το κομμάτι των συντρόφων μου που για πολλά χρόνια πορευτήκαμε μαζί και δώσαμε αγώνες αλλά είχαν μια διαφορετική στρατηγική επιλογή” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στα στελέχη τυ ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν.

“Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι η προσπάθεια μέσα σε λίγες μέρες να μετατραπεί ως ο μεγαλύτερος εχθρός ο εσωτερικός εχθρός, αυτός ο εμφύλιος. Και με πληγώνει λίγο αυτό ξέρετε” τόνισε μιλώντας στον ALPHA.

“Όταν φέραμε τη συμφωνία στη βουλή και την ψηφίσαμε δεν αποχώρησε από το ΣΥΡΙΖΑ κανένας.Τα κορυφαία στελέχη, οι υπουργοί τότε έλεγαν έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς ψηφίσουμε διαφορετικά και δεν παραιτούμαστε και από υπουργοί. Έφυγαν από το κόμμα όταν προκήρυξα εκλογές. Σας λέει κάτι αυτό;” συνέχισε αφήνοντας αιχμές.

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: “Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όλοι κρινόμαστε και για τις επιλογές μας και για την συμπεριφορά μας. Εγώ κρίνομαι για όλα και για την ειλικρίνεια και για τις επιλογές. Και για τη μάχη και για το  αποτέλεσμα. Και για τις καλές και για τις κακές επιλογές”.

 

 

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Ο Βαρουφάκης έχασε την αξιοπιστία του – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Το Grexit του Σόιμπλε ήταν η μεγαλύτερη διάψευση για εμένα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ