Γεννηματά: Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το ρυθμό με τον οποίο κάνει τούμπες ο ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι ο λόγος για τον οποίο πάει σε εκλογές είναι γιατί “φοβάται τη στιγμή που ο ελληνικός λαός θα καταλάβει τι έχει συμφωνήσει” με τους δανειστές, “γιατί πέταξε λευκή σελίδα, άνευ όρων υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση”.

«Οι πολίτες θα πληρώσουν Ειδικό Φόρο Τσίπρα και γι αυτό η κυβέρνηση επισπεύδει τις εκλογές» υποστήριξε. Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για συνεχείς “τούμπες” του Πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν προλαβαίνω να παρακολουθήσω το ρυθμό με τον οποίο κάνει την κυβίστηση, τις τούμπες ο Πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω τις μεταλλάξεις από τα ψέματα στην πραγματικότητα και από την πραγματικότητα στην εικονική πραγματικότητα”.

Η κ. Γεννηματά άφησε αιχμές και κατά της ΝΔ για την οποία είπε ότι επιχειρεί να καθυστερήσει τις εκλογές. “Εδώ όμως υπάρχει μια χώρα και ένα κόστος από τις καθυστερήσεις”, τόνισε και πρόσθεσε ότι “δεν είναι ώρα για επικοινωνία ούτε για πολιτικά τρικ”.

Αναφερόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι “δεν είναι ώρα για παιχνίδια με τους θεσμούς” και επέρριψε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα με την πρόεδρο της βουλής σημειώνοντας ότι “έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του να δώσει λύση”. “Δεν θέλει να δίνει λύση, φοβάται να αναλάβει ευθύνες, γι’ αυτό δραπετεύει κάθε φορά”, πρόσθεσε.

Για το ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι “να είναι ένας τρίτος εναλλακτικός πόλος που να μπορεί να εξασφαλίσει μια βιώσιμη λύση την επόμενη μέρα, γιατί το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πώς θα κυβερνηθεί η χώρα με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια”.

Τέλος, χαρακτήρισε θετική την ανταπόκριση του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στο κάλεσμά της για συστράτευση. “Ως επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας που γίνεται πανελλαδικά και αυτής της απήχησης βλέπουμε ότι υπάρχει μια ανταπόκριση και σε επίπεδο κορυφής και είναι θετικό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ