Ζερδελής: Η Λαϊκή Ενότητα πρέπει να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή

«Εγώ εκφράζω τον εαυτό μου, είμαι βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά δεν θα ήθελα να μείνω αμέτοχος μπροστά σε αυτή τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο βουλευτής Γιάννης Ζερδελής, και πρόσθεσε ότι η «Λαϊκή Ενότητα» πρέπει να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή.

Ο βουλευτής Λέσβου, Γιάννης Ζερδελής, μιλώντας στο Βήμα FM, ανέφερε:

«Ναι, έχουμε κοινές διαπιστώσεις -τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας-. Και έχουμε και κοινές λύσεις. Εγώ εκφράζω τον εαυτό μου, είμαι βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά δεν θα ήθελα να μείνω αμέτοχος μπροστά σε αυτή τη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι πολιτικό πρόσωπο εδώ και χρόνια. Υπήρχαν φωνές και δεκαεπτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνάδελφοί μας, και άλλοι, οι οποίοι δεν ήταν βουλευτές, αλλά είχαν λόγο. Οι οποίοι, κατά την άποψή μου, απηχούσαν και τις πλειοψηφούσες απόψεις μέσα στο κόμμα, μέσα σε αυτό τον πολιτικό χώρο και έλεγαν να πάμε σε ένα πολιτικό συνέδριο, να επαναδιατυπώσουμε τις αρχές μας, τις θέσεις μας, τις πρακτικές μας, τις στρατηγικές μας, τις τακτικές μας.

Εφόσον, πλέον, έχουμε διακριτές διαφοροποιήσεις και μας δίνει συνταγματικά τη δυνατότητα και ο Κανονισμός της Βουλής να ανεξαρτητοποιηθούμε και να συγκροτήσουμε με κοινή μας δήλωση πολιτικό χώρο, ο οποίος θα έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, εάν ο αριθμός αυτών, οι οποίοι επιθυμούμε κάτι τέτοιο, εγώ πραγματικά το επιθυμώ και το θέλω αυτό το πράγμα, είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό της Χρυσής Αυγής και του Ποταμιού, φυσικά και θα πρέπει να πάρουμε την τρίτη διερευνητική εντολή. Το λέω καθαρά, ναι.»

Διαβάστε επίσης:

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης των 25 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ