Φώφη Γεννηματά: Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών

Η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ευχαρίστησε τους πολίτες που την ψήφισαν και με δήλωσή της τόνισε ότι αναλαμβάνει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

«Ευχαριστώ τους χιλιάδες πολίτες που με τη συμμετοχή τους έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα αρχή. Θέλω να ζητήσω παράλληλα συγγνώμη από όλους όσοι ήρθαν να ψηφίσουν, αλλά αυτό δεν έγινε δυνατό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προσφορά του στην χώρα και την παράταξη, καθώς και τους συνυποψήφιούς μου Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά υπερήφανοι, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία.

Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να ενώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Προχωρούμε με συλλογικότητα και με τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την Ευρωπαϊκή Προοπτική της.

Αναλαμβάνω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, σε μια ώρα που απαιτείται ευθύνη από όλους. Είναι όμως πρωτίστως  η ώρα της ιστορικής ευθύνης του  Πρωθυπουργού. Λογοδοτεί στον Ελληνικό Λαό και όχι στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η ώρα της αλήθειας, της εθνικής ομοψυχίας και ο Πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς επιτέλους ουσιαστικά και πραγματικά», κατέληξε η κυρία Φώφη Γεννηματά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης

Η Φώφη Γεννηματά νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχάρη την Φώφη Γεννηματά

Συγχαρητήρια του Κωνσταντινόπουλου στην Γεννηματά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ