Κικίλιας: Αδιανόητο να μην ασχολείται κανείς με την κατάληψη στη Νομική

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Βιασίλης Κικίλιας, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη στάση των αρχών ασφαλείας κατά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια αλλά και την κατάληψη της Νομικής.

«Ήμουνα πάρα πολύ προσεκτικός αυτόν τον 1-1,5 μήνα, βλέπετε ότι δηλώσεις δεν έκανα αντιπολιτευτικές, θέλοντας να δω πραγματικά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και η νέα κυβέρνηση πώς αντιμετωπίζει το θέμα της ασφάλειας στην χώρα. Αισθάνομαι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια, έχοντας ένα θέμα στο οποίο “ματώνουμε” και είναι το οικονομικό, πάρα πολύ σοβαρό, να ανοίξουμε και δεύτερο θέμα εντός της χώρας και εκτός: το θέμα ασφαλείας», απάντησε αρχικά στο ερώτημα τι θα έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση διαφορετικά εσείς απ’ ό,τι κάνει η κυβέρνηση και συνέχισε:

«Θα ήθελα να πω ειλικρινά ότι δεν μετράει τι λέει πλέον ένας πολιτικός, μετράει πόσο διαδραστικός μπορεί να είναι, πόσο μπορεί να παραδώσει δείγματα γραφής όταν διοικεί και πώς μπορεί να υλοποιήσει τις πολιτικές του. Λοιπόν με συγχωρείτε πάρα πολύ. Διπλό πρόβλημα έχουμε αυτήν τη στιγμή».

«Είναι αδιανόητο να γίνεται αυτή η κατάληψη στη Νομική και να μην ασχολείται κανείς. Είναι αδιανόητο να μην αφήνεται η ελληνική αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Φοιτητές και καθηγητές έξω από τη Νομική – ΤΩΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλοιό ΜΑΤ η Νομική -ΤΩΡΑ -ΒΙΝΤΕΟ

10.000 φοιτητές όμηροι των “80”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ