Οι πρώτες κόντρες της Ζωής Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον χρόνο ομιλίας του βουλευτή Αλέκου Τριανταφυλλίδη διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι «θα πρέπει να είμαστε αρκετά αυστηροί και τυπικοί στο χρόνο ομιλίας των συναδέλφων».

«Το Προεδρείο το έχει υπόψη του» απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου, για να συνεχίσει ο κ. Φίλης αντιτείνοντας ότι «δεν το τηρείτε όμως…».

«Κύριε Φίλη λυπάμαι για την παρατήρησή σας. Είναι λίγο δύσκολο για το Προεδρείο να δέχεται αυτές τις παρατηρήσεις από ομιλητές που έχουν ήδη μιλήσει…».

 

Στη συνέχεια, για την ανοχή του Προεδρείου σε ό,τι αφορά τον χρόνο ομιλίας των βουλευτών, διαμαρτυρήθηκε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Το πρώτο που έχω να σας πω είναι ότι αν συμμορφωνόμουν στις υποδείξεις σας δεν έπρεπε να σας δώσω τον λόγο. Το δεύτερο που θέλω να σας πω είναι ότι χθες, ενώ είχατε 12 λεπτά, μιλήσατε 16 και μου ζητάτε τον λόγο για δευτερολογία… και πιστεύω ότι πρέπει να λάβετε τον λόγο…».

Διαβάστε επίσης: 

Μίκης Θεοδωράκης: Η Ελλάδα θα ήταν παράδεισος αν δεν είχαμε προστάτες

Bild: Μήπως πραγματικά δικαιούνται αποζημίωση οι Έλληνες;

Κρούγκμαν: Η Ελλάδα ζητάει μόνο να αναγνωριστεί η πραγματικότητα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ