• Παπαμιμίκος για ΣΥΡΙΖΑ: Θαυμαστές του μπάχαλου

  5:39 μμ, Κυριακή 24 Αυγ 2014 5:39 μμ, Κυριακή 24 Αυγ 2014

  Παπαμιμίκος για ΣΥΡΙΖΑ: Θαυμαστές του μπάχαλου

  Με την ολομέλεια του σώματος, την ανάγνωση των πορισμάτων- συμπερασμάτων και τις ομιλίες του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ.

  Στην ομιλία του ο κ. Παπαμιμίκος υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα, εκφράζοντας την εκτίμηση πως η Ελλάδα ξεπερνά την κρίση.

  Αναφορικά με τα σενάρια περί διεύρυνσης, ο γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. είπε "η πραγματική διεύρυνση είναι αυτή που βασίζεται σε νέες ιδέες και πολιτικές, αυτή που θα εκφράσει όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τους ανθρώπους της παραγωγής, τη μεσαία τάξη, τους ελεύθερους επαγγελματίες, όλους εκείνους που δεν παρασιτούν αλλά παράγουν".

  Στόχος, όπως σημείωσε, είναι η συμπόρευση με "όσους μπορούν να υπηρετήσουν αυτό τον προσανατολισμό, πιστεύουν το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα και δεν φοβούνται να αναμετρηθούν με κατεστημένα, αλλά και το ίδιο τους το παρελθόν".

  Παράλληλα εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει την πολιτική αστάθεια και την κοινωνική ένταση.

  "Το προσπαθούν εδώ και χρόνια. Επιχείρησαν να στήσουν εντάσεις στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια, στον Δημόσιο Τομέα. Τίποτα δεν τους βγήκε και η κοινωνία τούς γύρισε την πλάτη. Γι' αυτό και πλέον παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, προσπαθώντας να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση με αφορμή την προεδρική εκλογή. Γνωρίζουν πως η πράξη τους αυτή είναι αντισυνταγματική αλλά περιφρονούν τους θεσμούς. Τους απαξιώνουν κυνικά. Λειτουργούν ως στυγνοί πολιτικοί εκβιαστές δηλώνοντας χωρίς κανένα δισταγμό πως δεν τους νοιάζει ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για να ανατρέψουν δήθεν την κυβέρνηση. Μην έχετε καμία ψευδαίσθηση, συνεπώς, για το ποιους έχουμε απέναντί μας. Έχουμε τους τυχοδιώκτες της πολιτικής και τους θαυμαστές του μπάχαλου, που μόνη τους έννοια είναι η πρόκληση αποσταθεροποίησης" επισήμανε ο κ. Παπαμιμίκος.

  Τέλος, σχετικά με το θέμα της εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ .Παπαμιμίκος τόνισε ότι οι βουλευτές "εκεί θα κληθούν να αποφασίσουν αν θέλουν να πιάσουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων, ή το μόνο που τους νοιάζει είναι να ικανοποιήσουν τον τυχοδιωκτισμό τους με κάθε τρόπο".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα