ΒΙΝΤΕΟ-Ψαριανός: Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα ναυάγιο

ΒΙΝΤΕΟ-Ψαριανός: Η ΔΗΜΑΡ είναι ένα ναυάγιο

«Στην πραγματικότητα εκφράζουμε την πλειοψηφία, τους ψηφοφόρους που έφυγαν, τις 350.000 ψηφοφόρους που αγνοείται η τύχη τους» είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ για την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να τον διαγράψει από τη Δημοκρατική Αριστερά.

«Έχω υποστηρίξει συγκεκριμένα πράγματα που συνεχώς έπεφταν σε έναν τοίχο, κανείς δεν τα συζητούσε. Παίρνονταν αποφάσεις ��πό τον ίδιο τον πρόεδρο» υποστήριξε λέγοντας ότι «εκ των υστέρων εγκρίνονταν οι αποφάσεις από την εκτελεστική επιτροπή και… ήρθε ο χρόνος και φτάσαμε εδώ».

Όπως είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός, την απόφαση την πήρε για μία ακόμη φορά ο Φώτης Κουβέλης γιατί «δεν συνεδρίασε ούτε η εκτελεστική επιτροπή, ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε η κεντρική επιτροπή». Μάλιστα, δήλωσε ότι δεν ενημερώθηκε για την αποχώρησή του επίσημα αλλά το έμαθε τυχαία από «περαστικούς».

Σε σχέση με την θέση του να καταψηφίσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το ζήτημα της μικρής ΔΕΗ είπε ότι ήτα σαφέστατη η τοποθέτησή του «πιο σαφής από του Φώτη Κουβέλη. Εγώ εξαρχής είπα ότι δεν μπορώ να υπογράψω για το δημοψήφισμα γιατί τότε θα πρέπει να κάνουμε για κάθε θέμα που απασχολεί τη Βουλή δημοψήφισμα, θα πρέπει να κάνουμε κάθε 15 ημέρες κι ένα δημοψήφισμα».

Όσο για την πορεία και το μέλλον της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι δεν θα υπάρχει ως κόμμα στις επόμενες εκλογές: «Έχει ναυαγήσει η ΔΗΜΑΡ, δεν νομίζω ότι θα ξαναταξιδέψει αυτό το πλοίο. Σας λέω από τώρα ότι όταν γίνουν εκλογές δεν θα υπάρχει η Δημοκρατική Αριστερά».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πιθανότητα σύμπραξης με τη ΔΗΜΑΡ, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν θα έπαιζε το παιχνίδι της επιστροφής στο ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

 

 

Διαβάστε επίσης

Ψαριανός: Ό,τι πει ο Ιούλιος Καίσαρ

Λυκούδης κατά Κουβέλη για τη διαγραφή Ψαριανού

Τσούκαλης: Η κ.Μάρκου δεν έχει σχέση με τις εξελίξεις…

Πεδίο μάχης η ΔΗΜΑΡ-Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ