• Τι απαντά ο Σταϊκούρας;

  4:35 μμ, Πέμπτη 08 Μάρ 2012 4:35 μμ, Πέμπτη 08 Μάρ 2012

  Tο τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας αγόρασε τη "Βίλα Τσακίρη" στις Λιβανάτες. Το "νέο", έφτασε γρήγορα στα αυτιά του βουλευτή, ο οποίος αποκάλεσε "συκοφάντες" όσους του καταλογίζουν την αγορά της πολυτελους βίλας και έκανε την παρακάτω δήλωση:

  "Λίγες εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση, οι «κουκουλοφόροι» συκοφάντες ξαναχτύπησαν άνανδρα. Κατασκεύασαν και διαρρέουν την πληροφορία ότι έγινα ιδιοκτήτης της «Βίλας Τσακίρη» στη Λοκρίδα. Κάτι που είναι απολύτως ψευδές.

  Η πρόθεσή τους είναι προφανής και τα ελατήριά τους ευτελή. Εξ’ αρχής, έχω δηλώσει, κατηγορηματικά και με σαφήνεια, ότι μπήκα στην πολιτική με διάθεση να προσφέρω στην Πατρίδα, τη Φθιώτιδα και τους Πολίτες. Έχω δεσμευτεί ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη των έντιμων και δημιουργικών συμπατριωτών μου. Στους κατάπτυστους συκοφάντες λέω, προς το παρόν, μία μόνο λέξη: Ντροπή!!! Η τρομοκρατία της συκοφαντίας δεν θα περάσει. Αν έχουν το στοιχειώδες θάρρος ας βγάλουν τις "κουκούλες".

  Πηγή: Lamiareport.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα