Δούρου: Η περιφέρεια Αττικής είναι κεντρική πολιτική σκηνή

Δούρου: Η περιφέρεια Αττικής είναι κεντρική πολιτική σκηνή

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για την υποψηφιότητά της.

«Εκτιμώ ότι η περιφέρεια Αττικής είναι κεντρική πολιτική σκηνή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Επιτέλους πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Ας αρχίσουμε τις αλλαγές από ένα νευραλγικό κομμάτι του κράτους, Μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με πολύ πείσμα, θεωρώ ότι παραμένω στην κεντρική πολιτική σκηνή και ας μην ήταν πάντα αυτός ο σκοπός μου».

«Παρακολουθούμε εδώ και δύο εβδομάδες ένα αυτοδιοικητικό ρεπορτάζ, με χρίσματα που αλλάζουν κάθε 24 ώρες. Αν η απερχόμενη διοίκηση, ο κ. Σγουρός, τα έχει κάνει καλά, γιατί δεν του δίνουν το χρίσμα;», αναρωτήθηκε η κ. Δούρου και συνέχισε, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του κ. Σακελλαρίδη για τον Δήμο της Αθήνας:

«Όταν μιλάμε για λογικές περί υποψηφιοτήτων του κομματικού σωλήνα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορεί αυτοί οι οποίοι μας έφεραν εδώ, να μας κουνάνε το δάχτυλο σε νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσπαθήσει στη ζωή τους, έχουν σπουδάσει, δεν φέρουν απλώς ένα βαρύ όνομα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ