• Τα συγχαρητήρια του Ράιχενμπαχ στον Άδωνι

  8:35 μμ, Πέμπτη 12 Δεκ 2013 8:35 μμ, Πέμπτη 12 Δεκ 2013

  Τα συγχαρητήρια του Ράιχενμπαχ στον Άδωνι

  Με τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης Υψηλού Επιπέδου με θέμα «Ελληνικές Μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών».

  Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστηκσε προσωπικά τον κ. Ράιχενμπαχ και την Task Force "για όλη την βοήθεια που μας έχουν δώσει μέχρι σήμερα"

  Αναφερόμενος στο συνέδριο είπε ότι "είναι μια σπουδαία ημέρα για τον ελληνικό λαό, διότι με τη βοήθεια των Ευρωπαίων φίλων μας θα μπορέσουμε να φτιάξουμε επιτέλους το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έτσι ώστε όλα τα προβλήματα για τα οποία γκρινιάζαμε τόσα χρόνια να λυθούν και να αποκτήσουν οι Έλληνες πολίτες την υγεία που τους αξίζει. Το σύστημα υγείας που πρέπει και μπορούν να έχουν και το κράτος πρέπει να τους προσφέρει".

  "Σήμερα λοιπόν θα παρουσιάσουμε όλο το πρόγραμμα με τη βοήθεια και του Επιτρόπου της Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και της Διευθύντριας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη και όλων των υπολοίπων ειδικών, για να ξέρει ο ελληνικός Λαός ότι πρέπει να έχει εμπιστοσύνη σε αυτή την προσπάθεια η οποία ξεκινά" τόνισε.

  Από την πλευρά του ο κ. Ράιχενμπαχ ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για τα καλά το λόγια και του έδωσε συγχαρητήρια...:

  "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κ. Υπουργέ, για τα ευγενικά σας λόγια και επιτρέψτε μου να τονίσω ότι αυτή η μεταρρύθμιση πραγματικά αφορά στους πολίτες και σε ένα καλύτερο σύστημα υγείας. Οι πολίτες βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας του Υπουργείου -όσων προσπαθεί να πετύχει- και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Task Force και ευρύτερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορούμε να τη στηρίξουμε. Θα ήθελα, επίσης, να υπογραμμίσω ότι σε σχέση με αρκετές μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη, αυτή είναι μια από τις πιο βαθιές και θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Υπουργό για αυτές τις προσπάθειές του".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα