Χρυσοβελώνη : Εμπαιγμός των απολυμένων του ΑΣΕΠ

Χρυσοβελώνη : Εμπαιγμός των απολυμένων του ΑΣΕΠ

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μη βελτιώσει τη διάταξη για τους απολυμένους από το ΙΚΑ επιτυχόντες του ΑΣΕΠ κατήγγειλε χθες η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,  Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η ειδική αγορήτρια των ΑΝΕΛ υπογράμμισε ότι παραμένει άγνωστο ποιο θα είναι το χρονοδιάγραμμα των επαναδιορισμών των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ και κυρίως ποιοι θα είναι οι φορείς του υπουργείου Εργασίας όπου θα αποκατασταθούν. Παράλληλα, επέκρινε τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη φωτογραφική εξαίρεση από τον έλεγχο προσλήψεων των συμβάσεων μίσθωσης έργου καλλιτεχνών και δημοσιογράφων με το Δημόσιο. “ ΄Ετσι την ώρα που η Συγκυβέρνηση θέτει σε διαθεσιμότητα δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ανοίγει παραμάγαζα για να βολεύονται οι κομματικοί της φίλοι”.

Τέλος αναφέρθηκε και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ανάπηροι και οι πολύτεκνοι, που αντιμετωπίζονται με μίζερο τρόπο από την Συγκυβέρνηση, “ Δεν κατανοώ γιατί ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να βάζει τόσο ψηλά τον πήχη της αναπηρίας και δεν αποδέχεται την πρόταση μας να ισχύσουν οι προστατευτικές διατάξεις για ανάπηρους με ποσοστό 50% και πάνω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ