Σκουρλέτης: Ο άλλος δρόμος η μόνη ελπίδα

Σκουρλέτης: Ο άλλος δρόμος η μόνη ελπίδα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή την αντιπολιτευτική πολιτική του κόμματος, ενώ σχολίασε και τους «βλαχοδήμαρχους» που είπε στην ΚΕ, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Σε κανέναν δεν επιτρέπεται να κάθεται στην άκρη και να περιμένει. Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οξυμένα, άρα δεν θα ήταν μια σοβαρή πολιτική στάση κανείς να περιμένει πότε θα πέσει η κυβέρνηση», σχολίασε αρχικά ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Εμείς θεωρούμε ότι όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από την παρούσα κυβέρνηση και ο τόπος θα ωφεληθεί και εμάς θα είναι πιο εύκολο το έργο μας μετά».

«Η μοναδική ελπίδα, είναι να επιλέξουμε τον άλλο δρόμο. Δεν είναι εύκολος αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος δρόμος», είπε ακόμα ο κ. Σκουρλέτης, ενώ σχετικά με τους «βλαχοδήμαρχους» τόνισε:

«Ο όρος «βλαχοδήμαρχος» παραπέμπει σε μια πολιτική πρακτική πάρα πολύ γνωστούς Έλληνες πολίτες. Στην πολιτική πρακτική των δημοσίων σχέσεων, τα κουμπαριλίκα, του μικρορουσφετιού, το να σε χτυπάω στην πλάτη, το να χαϊδεύω αυτιά. Αυτό εμείς θέλουμε πραγματικά να το χτυπήσουμε».

Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης, «Θέλουμε να διαμορφώσουμε συνδυασμούς νικηφόρους στη βάση πλατύτατων συνεργασιών με αντιμνημονιακή κατεύθυνση, με πρόσωπα άφθαρτα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ