ΒΙΝΤΕΟ-O Μαρκογιαννάκης,η Κωνσταντοπούλου και τα “γαβγίσματα”

ΒΙΝΤΕΟ-O Μαρκογιαννάκης,η Κωνσταντοπούλου και τα “γαβγίσματα”

 

“Ήλπιζα ότι δεν θα υπήρχαν συμπεριφορές και δεν θα ακούγονταν φράσεις παρόμοιες με αυτές που βιώσαμε μαρτυρικά αυτούς τους 6 μήνες με τους υπόλοιπους συναδέλφους στην Επιτροπή”, τόνισε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, εξαπολύοντας πυρά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Απευθυνόμενους σε εκείνους που όπως υπογράμμισε “εξεστόμησαν εναντίον μου τις φράσεις ότι είμαι επίορκος, ότι έκανα συγκάλυψη, ότι είμαι άθλιος, ότι είμαι εξευτελισμένος , ότι είμαι εισαγγελέας χούντας, συνταγματάρχης όπως με αποκαλούσαν κάποιοι ή κάποια”, είπε:

“Θέλω να τους πω ότι αν είμαι υπερήφανος είμαι για την ταπεινή μου καταγωγη και για τα 10 χρόνια που υπηρέτησα ως εισαγγελικός λειτουργός”.

 

“Με έκπληξη άκουσα ότι υπήρξαν άλλα αδικήματα και άλλοι κατηγορούμενοι και άλλοι ένοχοι”, τόνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των εισηγητών της αντιπολίτευσης. “Γιατί δεν καταθέτουν μια νέα πρόταση για να διερευνήσει η βουλή αν έχουμε άλλο κατηγορούμενο ή άλλο έγκλημα;” διερωτήθηκε.

Απευθυνόμενος δε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε: “Λέτε ότι κάνουμε υπόθαλψη εγκληματία, ότι κάνουμε παράβαση καθήκοντος, ότι διαπράττουμε κατάχρηση εξουσίας. Η σχολή Ευελπίδων είναι πέντε βήματα από εδώ. Στο κτίριο 16 στο ισόγειο είναι ο εισαγγελέας ποινικής διώξεως. Αύριο το πρωί πηγαίνετε και καταθέστε μήνυση εναντίον μου και των μελών της επιτροπής. Αυτά τα γαβγίσματα, μοιάζουν με το σκύλο που γαβγίζει μα δεν δαγκώνει. Καθαρές κουβέντες”.

“Κάποιοι κάνουν επίδειξη νομικών αλλά και τα νομικά τους είναι τέτοια που δεν αξίζουν την κριτική”, σημείωσε επίσης αναφερόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αρνήθηκε να απαντήσεις στις αιτιάσεις της Χρυσής Αυγής.  “Στις αιτιάσεις των Χρυσαυγιτών δεν θα απαντήσω. Θα υποβιβάσω τον εαυτό μου. Δεν συνεισφέρατε καθόλου στην έρευνα της υπόθεσης. Πείτε μας τι ήταν αυτό που καταφέρατε να φέρετε”, ανέφερε.

“Εισηγηθήκατε διαδικασία που θα τελειώναμε τον Σεπτέμβριο του 2020”, τόνισε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπε ότι το πόρισμα είναι ό,τι “μπορούσε να απεικονίσει μια σοβαρή έρευνα που έγινε. Από εδώ και πέρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη”.

 

“κυρία Κωνσταντοπούλου κάνατε το ολίσθημα να κάνετε αναφορά στην δικηγορική μου δραστηριότητα. Δεν θα ανταποδώσω εκείνα τα οποία σας αποδίδουν”, κατέληξε ο κ. Μαρκογιαννάκης .

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ