Κεφαλογιάννης: Χώρα που δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της

Κεφαλογιάννης: Χώρα που δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μίλησε στον αέρα του Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας.

«Αυτό που έχει σημασία είναι η καλή πορεία της οικονομίας που φαίνεται το τελευταίο διάστημα, να περάσει στην κοινωνία», τόνισε αρχικά ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος μεταξύ άλλων, συμπλήρωσε:

«Είμαστε μια χώρα που δεν μπορεί να θρέψει τον λαό της Για να βγούμε στις αγορές, θα βγούμε όταν η οικονομία μας θα παράγει νέο πλούτο. Όλη η Ευρώπη έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα».

Ο κ. Κεφαλογιάννης απάντησε και για το επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στις ΗΠΑ:

«Αν κάτι πηγαίνει καλά στην Ελληνική κυβέρνηση ήταν το κύρος το οποίο απέκτησε η Ελλάδα και η εμπιστοσύνη που έχει θεμελιώσει με την πολιτική του ο πρωθυπουργός. Είμαστε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα θέμα με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τώρα που ετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, είμαι σίγουρος στο υψηλότερο επίπεδο».

Όσο για την παραμονή στην ευρωζώνη και το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή, ο κ. Κεφαλογιάννης, σχολίασε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Δεν είμαστε η παρία της Ευρώπης δεν είμαστε οι φτωχογείτονες και ανήκουμε σε κάτι ισχυρό όπως είναι η Ευρώπη».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ