Το ΠΑΣΟΚ για τα αυθαίρετα

Το ΠΑΣΟΚ για τα αυθαίρετα

 

«Οι δικαστικές αποφάσεις υπάρχουν μόνο μετά τη δημοσίευσή τους. Άρα απόφαση δεν υπάρχει», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφερόμενο σε δημοσιογραφικές πληροφορίες γύρω από το τι συνέβη στη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με την τακτοποίηση αυθαιρέτων.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι μόλις εκδοθεί σχετική απόφαση, αυτή πρέπει να μελετηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι «χρειάζονται όμως άμεσες κινήσεις που θα καθησυχάσουν τους πολίτες».

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Κινήματος, «στο πλαίσιο του κράτους δικαίου και με σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, μπορούν και πρέπει να βρεθούν λύσεις που:

α) σέβονται τη σχέση εμπιστοσύνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ πολιτών και κράτους,

β) κατοχυρώνουν την ασφάλεια του δικαίου και των συναλλαγών στα ακίνητα και μάλιστα υπό συνθήκες μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης,

γ) δίνουν οριστική λύση σε ένα μεγάλο κοινωνικό ζήτημα η ανακύκλωση του οποίου συντελεί στην υποβάθμιση και όχι -όπως νομίζουν κάποιοι- στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι «είναι προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιχαίρει με ανακοίνωσή του σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών, αλλά και σε βάρος της ουσιαστικής προστασίας του περιβάλλοντος».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ