ΑΝ.ΕΛ: Περίεργα κερδοσκοπικά παιχνίδια…

ΑΝ.ΕΛ: Περίεργα κερδοσκοπικά παιχνίδια…

 

«Ο Πολ Τόμσεν με δηλώσεις του από την Ουάσιγκτον ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ενέκρινε η τρόικα την συγχώνευση της Εθνικής τράπεζας με την Eurobank. Όλως περιέργως η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά παρότι γνώριζε την αντίθεση της τρόικας, επέτρεψε στην διορισμένη από την ίδια κυβερνητική διοίκηση της Εθνικής τράπεζας να προχωρήσει τις διαδικασίες συγχώνευσης με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν μετατραπεί οι μεγαλομέτοχοι της Eurobank σε μεγαλομετόχους της Εθνικής τράπεζας χωρίς να έχει περατωθεί η συγχώνευση, γεγονός που ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή πως θα εξελιχθεί» αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους για τις δηλώσεις του Πολ Τόμσεν σχετικά με τη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank.

 

«Όμως το αποτέλεσμα είναι να έχουν γίνει περίεργα κερδοσκοπικά παιχνίδια στο χρηματιστήριο, στις πλάτες της τράπεζας η οποία έκτισε την οικονομική ιστορία της Ελλάδος και στήριξε τον ελληνισμό σε δύσκολες στιγμές.

 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, επεσήμανε όλα τα δεδομένα στον υπουργό Οικονομικών ο οποίος μετά το άδειασμα Τόμσεν είναι έκθετος, καθώς επέτρεψε να προχωρήσει η διαδικασία ανταλλαγής μετοχών παρότι γνώριζε την άρνηση της τρόικας.

 

Στην προσπάθεια του αυτή ο υπουργός Οικονομικών βρήκε “πατερίτσα” από τον αποστάτη βουλευτή, Ιωάννη Κουράκο, και τους συν αυτώ οι οποίοι ως γνωστόν εδώ και πολύ καιρό επιζητούν την μεγαλοσύνη του πρωθυπουργού» τονίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην ανακοίνωσή τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ