ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑ: Ανοίγουμε σχολή καράτε για να βαράμε καλύτερα. Τι απαντά ο Ηλιόπουλος

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑ: Ανοίγουμε σχολή καράτε για να βαράμε καλύτερα. Τι απαντά ο Ηλιόπουλος

Μία ημέρα μετά τα λόγια του στελέχους της Χρυσής Αυγής για τον Δημήτρη Στρατούλη, που αποκάλυψε το BBC, στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος σχολιάζουν ξανά το θέμα  της επίθεσης στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Στο βίντεο που ανέβασαν μέλη της Χρυσής Αυγής στο youtube, κατά τη διάρκεια κομματική εκδήλωσης στην τοπική Αθηνών, ο ομιλητής (Βουλδής) αναφέρεται στην λειτουργία σχολής καράτε λέγοντας : ” Από βδομάδα θα λειτουργεί εδώ μια σχολή καράτε για να πηγαίνουν, όπως επισημάναμε και χθες, τα νεότερα στελέχη, να μην υπάρχει αυτό το ρεζίλεμα τρεις άνθρωποι τρία μέτρα ο καθένας να βαράνε ένα απολιφάδι και ούτε ένα καρούμπαλο δεν του κάνανε”. Ο ομιλητής διακόπτεται από τα γέλια του κοινού αλλά και το χειροκρότημα του χαμογελαστού βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ηλιόπουλος: «Πλάκα κάναμε»

«Εχει χαθεί το χιούμορ, το ηχητικό του BBC είναι δήθεν ντοκουμέντο» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στον Real FM και την εκπομπή των Ακη Παυλόπουλου-Μάνου Νιφλή.

«Ολοι οι δημοσιογράφοι έχετε πέσει από χθες πάνω μας» είπε αρχικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρόσθεσε: «Εμείς κάνουμε χιούμορ και το ντοκουμέντο από το BBC είναι δήθεν ντοκουμέντο. Εμείς δεν θέλουμε καμία επαφή με τους δημοσιογράφους του BBC, τους διώχνουμε κακήν κακώς και γι’ αυτό δεν υπήρχε δημοσιογράφος τους μέσα στο χώρο της Χρυσής Αυγής».

Για το περιστατικό με τον Στρατούλη: «Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, αλλά ήταν για γέλια το “Εδώ Στρατούλης, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή”».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ