10 έδρανα για τον Καμμένο

Τον ρόλο που θα έχουν οι Ανεξάρτητες Έλληνες μέσα στη Βουλή μέχρι τις εκλογές καθόρισε σε δηλώσεις του ο Πάνος Καμμένος μετά την συνάντηση που είχε με τον Φίλιππο Πετσάλνικο.«Ξεκινάμε τη μάχη μέσα στο Κοινοβούλιο ως αξιωματική αντιπολίτευση της συγκυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Βουλής και του επέδωσε επιστολή, με την οποία του γνωστοποίησε ότι το κόμμα του συγκεντρώνει τον αριθμό των δέκα βουλευτών και συγκροτεί Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Οι βουλευτές, όλοι διαγραμμένοι από τη ΝΔ, λόγω της καταψήφισης του δεύτερου μνημονίου, που συγκροτούν την κοινοβουλευτική ομάδα του νεοσύστατου πολιτικού σχηματισμού είναι οι: Έλενα Κουντουρά, Μαρία Κόλλια, Μίκα Ιατρίδη, Μιχάλης Γιαννάκης, Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Παναγιώτης Μελάς, Δημήτρης Σταμάτης, Σπύρος Γαληνός και Πάνος Καμμένος.

 Η νέα ΚΟ συνεδρίασε νωρίτερα και εξέλεξε πρόεδρο τον Π. Καμμένο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Χ. Ζώη, αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, γραμματέα της ΚΟ τον Κ. Μαρκόπουλο, ενώ η Μίκα Ιατρίδου ορίστηκε ως σύνδεσμος της ΚΟ με τους πολίτες για την άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου και γραμματέας του κόμματος ο Μ. Γιαννάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ