ΒΟΜΒΑ:Το «Ψέμα» για Αθερίδη-Καρύδη!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Αυτή κι αν είναι ισχυρή θεατρική είδηση με δύο σκέλη! Ο Θοδωρής Αθερίδης θα«χτυπήσει»και πάλι στο Μικρό Παλλάς αλλά αυτή τη φορά όχι με δικό του έργο!Έγκυρες πηγές του enikos.gr τον θέλουν να συμφώνησε με τα Αθηναϊκά Θέατρα των Παναγιωτάκη-Κούρκουλα να ανεβάσει το άπαιχτο στην χώρα μας έργο «Το ψέμα»του εξαιρετικού Florian Zeller, που γνωρίσαμε από το«Μου λες αλήθεια;» που παρουσιάζει ο Παπαδόπουλος και τον γερό«Μπαμπά»που ανέβασε ο Φασουλής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό.  Στο «Ψέμα»που θα δούμε τον επόμενο χειμώνα στο «Μικρό Παλλάς»θα «παντρέψουν» εκ νέου τις δυνάμεις τους ο Αθερίδης με την Σμαράγδα Καρύδη!Είχαν καιρό να παίξουν μαζί και βρήκαν ιδανική αυτή την κομεντί για να μοιραστούν και πάλι την σκηνή.Όσοι έχουν πάρουν πρόγευση του έργου που θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Αθερίδης κάνουν λόγο για το πιο δυνατό έργο του Florian Zeller.Ραντεβού τον Οκτώβρη λοιπόν.

Για την ώρα μπορείτε να απολαύσετε τον Θοδωρή στο εντυπωσιακό «Δοξαπατρή» του,ενώ σύντομα ξεκινούν οι παραστάσεις του «Sweet Charity»όπου πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα.Λάβετε θέσεις για τα καλύτερα!

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ