Τα πρώτα κλικ από τους “Άθικτους” που ανεβάζει στον Νέο Ακάδημο ο Χανιωτάκης με Καρυστινό – Χατζηαγγελάκη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Ο… μαραθωνοδρόμος Νικορέστης Χανιωτάκης θα “χτυπήσει” και στον “Νέο Ακάδημο”, ανεβάζοντας το εξαιρετικό έργο “Οι άθικτοι” (The Intouchables) με πρωταγωνιστές του, τους εξαίρετους Αντώνη Καρυστινό και Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Οι πρώτες συναντήσεις έγιναν για την εξαιρετικά φιλόδοξη αυτή παραγωγή κι εγώ εξασφάλισα αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό! Πάμε να στα πω όλα αναλυτικά!

Η Happy Productions και ο Δημήτρης Αρχιμανδρίτης παρουσιάζουν στον “Νέο Ακάδημο”, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Νικορέστη Χανιωτάκη, το βραβευμένο αριστούργημα “Οι άθικτοι” (The Intouchables) των Olivier Nakache & Éric Toledano. Μια αληθινή, συγκινητική ιστορία, γεμάτη ελπίδα και δικαίωμα στο όνειρο, που περιγράφει την σχέση δύο διαφορετικών ανθρώπων που συναντήθηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και δέθηκαν τόσο δυνατά, δημιουργώντας μια αξεπέραστη φιλία.

Ο Φιλίπ (Αντώνης Καρυστινός), ένας δισεκατομμυριούχος αριστοκράτης, έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα τον Αμπντέλ (Σπύρος Χατζηαγγελάκης), τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μετανάστη. Η σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ τους θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται και, παρά τις διαφορές τους, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται μια αληθινή φιλία, γεμάτη χιούμορ, αστείες στιγμές αλλά και γνήσια συγκίνηση!

Η θεατρική διασκευή του πολύτιμου Αντώνη Γαλέου βασίζεται στο κινηματογραφικό σενάριο των Olivier Nakache και Eric Toledano καθώς και στις αυτοβιογραφίες των δύο πραγματικών προσώπων. Οι θεατές δηλαδή, θα έχουν την ευκαιρία να δουν επί σκηνής αρκετά στιγμιότυπα από την ζωή του Φιλίπ και του Αμπντέλ, που δεν υπάρχουν στην ταινία, η οποία σημείωσε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία τόσο στην Γαλλία όσο και παγκοσμίως.

Οι “Άθικτοι” είχαν εννέα υποψηφιότητες στα γαλλικά Βραβεία Σεζάρ και απέσπασαν δεκάδες βραβεία και διακρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Το θεατρικό έργο έχει παρουσιαστεί με συνεχόμενες sold out παραστάσεις, στην Αγγλία, την Αμερική, την Γαλλία, την Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ιταλία και άλλες τριάντα χώρες του κόσμου! Τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια μεγάλη και φιλόδοξη παραγωγή, στον Νέο Ακάδημο!

Ταυτότητα Παράστασης

Συγγραφέας: Olivier Nakache & Eric Toledano

Σκηνοθεσία: Ν. Χανιωτάκης

Θεατρική απόδοση από την ομώνυμη ταινία & τις αυτοβιογραφίες των δύο ηρώων: Αντώνης Γαλέος – Φελίς Τόπη

Δραματουργική Επιμέλεια: Ν. Χανιωτάκης

Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Αντώνης Παπακωνσταντίνου

Σκηνικά/Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας

Γραφιστική Επεξεργασία: Γιάννης Στιβανάκης

Trailer: Ειρήνη Στείρου

Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννης Παντελίδης

Προβολή/Επικοινωνία: Βrainco: Μαρκέλλα Καζαμία.

Διανομή:

Αντώνης Καρυστινός

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Σταύρος Καλλιγάς

Τζωρτζίνα Λιώση

Χρύσα Μιχαλοπούλου

Μιχάλης Ψαλίδας

Ο “ΝΕΟΣ Ακάδημος”, πλήρως ανακαινισμένος, διαθέτει ολοκαίνουργιο σύστημα εξαερισμού, ψύξης και θέρμανσης με εισροή νωπού αέρα στους χώρους του θεάτρου. Παράλληλα τηρεί αυστηρά όλα τα Πρωτόκολλα Υγειονομικής Προστασίας, με γνώμονα την προστασία κοινού & προσωπικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ