Τα «Φεγγάρια» του Άγγελου στο «Άλμα»

Ταξιδεύοντας απο την Ρόδο στην Κάλυμνο, σου στέλνω μια εξαιρετικά ελκυστική και δυνατή είδηση που αφορά έναν χαρισματικό ηθοποιό και ένα νέο ραντεβού που μας δίνει!

Ο παλαίμαχος σημαντικότατος ηθοποιός μας Άγγελος Αντωνόπουλος θα «χτυπήσει» ξανά με τα έξοχα «Τελευταία φεγγάρια» του Φούριο Μπορντόν, στα οποία πέτυχε ρεσιτάλ ερμηνείας πέρσι.Το ραντεβού,θα μας το δώσει φέτος στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου «Άλμα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη και δεν πρόκειται να το χάσουμε με τίποτα.

Πρέπει να τον δουν όσοι δεν πρόλαβαν, αλλά και όσοι επιθυμούν να τον απολαύσουν ξανά να«ντύνεται»με μαεστρία ένα ηλικιωμένου καθηγητή που λέει αλήθειες- ζωής. Η ιστορία τον θέλει να ερμηνεύει αυτόν τον καθηγητή που ετοιμάζει τη βαλίτσα του. Πρόκειται πολύ σύντομα να εγκαταλείψει το σπίτι του γιου του, που τον φιλοξενεί γιατί τα εγγόνια του μεγαλώνουν και δεν υπάρχει πλέον χώρος για αυτόν. Θα πρέπει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε οίκο ευγηρίας. Είναι η ώρα του αποχωρισμού και του τελικού απολογισμού. Ο ήρωας είναι φορτωμένος με το βάρος όσων ειπώθηκαν, και κυρίως όσων δεν ειπώθηκαν,άλλοτε πικρός και είρων,κι άλλοτε στοργικός και τρυφερός, μοιράζεται τα αληθινά του συναισθήματα μόνο με το φάντασμα της γυναίκας του,που έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια και πέρασε στη λήθη. Η παράσταση που σκηνοθέτησε με έμπνευση και δεινότητα ο ίδιος ο Αγγελόπουλος, κέρδισε κοινό και ειδήμονες στο «Κάτια Δανδουλάκη» και απ’το φθινόπωρο θα παίζεται στο «Άλμα» του Μεταξουργείου.

ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ. «Έσπασε»πόρτες στην Κω το «Χωρίζουμε λέμε» και το ίδιο συνέβη χθες το βράδυ στο μαγευτικό θέατρο «Μερκούρη» της Μεσαιωνικής Τάφρου της Ρόδου. Ακολουθεί η Κάλυμνος αύριο και θα σου δώσω νέα στοιχεία. Να δω με τι καρδιά θα γυρίσω Αθήνα-πάλι καλά που στο «μενού» μου έχω βάλει ήδη Επίδαυρο και «Επτά επί Θήβας»- την «Αντιγόνη» που έχασα θα την δω Παπάγου πάντως και χάρηκα που αποθεώθηκε απο το κοινό… Σ’αφήνω τώρα γιατί ανυπομονώ να πάω για βουτιές μόλις φτάσω στην όμορφη Κάλυμνο.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ