“Σχεδόν ενήλικες”: “Κλείδωσε” για την 4η Ιανουαρίου η πρεμιέρα της σειράς της Κοντοβά

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Η προικισμένη Μυρτώ Κοντοβά των έξοχων «Υπέροχων Πλασμάτων»και του θεότρελα λατρεμένου «Μίλα μου βρώμικα» επιστρέφει επιτέλους στην τηλεόραση με το υποσχόμενο «Σχεδόν ενήλικες»!Την είδηση την ξέρεις όπως ξέρεις πως πρωταγωνιστές της έχει τους τοπ Γιάννη Στάνκογλου,Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμου. Αυτό που θα μάθεις τώρα είναι ότι η πρεμιέρα της φιλόδοξης σειράς«κλείδωσε»για τις 4 Ιανουαρίου. Μπορεί να ετοιμαζόσουν, μαζί μου, να τη χαρείς νωρίτερα, αλλά θα κάνεις κι εσύ υπομονή-το καλό πάντα αργεί, μην ξεχνάς!

Τι είναι η σειρά «Σχεδόν ενήλικες»που έρχεται στο MEGA; Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή δουλειά που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε. Μπορεί να έλειψε δέκα ολόκληρα χρόνια η άξια Κοντοβά, αλλά έρχεται να μας αποζημειώσει όπως όλα δείχνουν με μια σειρά που αφορά το τώρα-εξου και θα παίζουν σ’αυτό και μάσκες, απολυμαντικά κλπ. Γίνεται τώρα για το τώρα!

Με σφιχτοδεμένη κωμική πλοκή, κινηματογραφικό γύρισμα, αναπάντεχο κάστινγκ και με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων» είναι τόσο ξεκαρδιστικό και συγκινητικό που θέλεις να βουτήξεις μέσα κι εσύ. Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020, θα είναι το αγαπημένο ραντεβού́ των τηλεθεατών με τη σύγχρονη ελληνική́ μυθοπλασία. Αυτή́ η σειρά́ τα έχει όλα: αστείες στιγμές, τρυφερότητα, έρωτα, μουσική́ ακόμα και απαγωγές.

Οι τέσσερις ήρωες της Κοντοβά μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή́, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης.Ορμητήριό τους μια παλιά́ διπλοκατοικία με κήπο και ταράτσα στην πόλη. Μέσα στη μετα-life style εποχή́, στη γειτονιά́ με τα σουβλατζίδικα, τα post modern –μπακάλικα και τα all day café, αναζητούν κάτι από́ τον παλιό́ κόσμο που ήδη γνωρίζουν καλά́, έχοντας επιβιώσει από́ την ελληνική́ κρίση, τα μνημόνια, τον αντικαπνιστικό́ νόμο, την ανεργία, τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Το θυμικό́ του Έλληνα συγκρούεται με το ευρωπαϊκό́ μοντέλο ζωής με πρωταγωνιστές «Σχεδόν Ενήλικες» που προσπαθούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ