Pole dancing από την Κωνσταντίνα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Πέρα από τις εντατικές πρόβες που κάνει στο ολοκαίνουργιο έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Μάνα θα πάω στο Χόλυγουντ» η Κωνσταντίνα Μιχαήλ κάνει και πρόβες…χορού! Τι χορού, θα αναρωτηθείτε για αυτό και θα σας  αποκαλύψω ότι η έμπειρη ηθοποιός πρόκειται να χορέψει για  τις  ανάγκες του ρόλου της … pole dancing επί σκηνής!

Να το πάρουμε από την αρχή; Το γεγονός ότι «επιστρέφει» δυναμικά η Παπαδοπούλου αποτελεί από μόνο του «άσσο» για τη σεζόν. Με τι «επιστρέφει» όμως; Με μια επίκαιρη και δυνατή κωμωδία που δείχνει πως ακόμα και στα πιο δύσκολα ο Έλληνας ψάχνει να …εφεύρει λύσεις για να επιβιώσει και να απογειωθεί.

Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Χόλιγουντ! Στην προσπάθεια τους αυτή θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής όπου θα συμβούν απίστευτες καταστάσεις… Σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της οδού Φυλής, με τις ιδιαιτερότητες της ίδιας μας της φυλής που αδυνατεί να συνεννοηθεί, θα τα καταφέρουν άραγε ποτέ να φτάσουν στον προορισμό τους και να πετύχουν το στόχο τους; Η απάντηση επί σκηνής του Ιλίσια από τις 11 Δεκεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία της εν λόγω δουλειάς υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός  και πλάι στην Μιχαήλ παίζουν οι Θανάσης Αλευράς, Αντώνης Κρόμπας, Jerome Kaluta, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκης αλλά και η Ελένη Ροδά!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ