Ο Θανάσης Tσαλταμπάσης γίνεται Χάρολντ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Αποκλειστικό στο αποκλειστικό κατά το… καπάκι στο καπάκι! Με το που «αλίευσα» κι «ανέβασα»την είδηση πως ο ικανός Σωτήρης Χατζάκης θα σκηνοθετήσει το γερό«Χάρολντ και Μοντ»στον «Νέο Ακάδημο»του χρόνου, μου «έσκασε» και η πληροφορία για το ποιος θα παίξει τον Χάρολντ στην παράστασή του! Ο λόγος για τον ικανό Θανάση Τσαλταμπάση που βρήκε-δικαίως-εξαιρετικά δελεαστική την πρότασή του κι είπε με μεγάλη χαρά το «ναι»! Τώρα γίνονται οι ζυμώσεις για να «κλειστεί» και η κατάλληλη ηθοποιός για τον εξαιρετικά απαιτητικό ρόλο της Μοντ!Θα επανέλθω!

Θυμάσαι που σου «πρόδωσα»πρώτος εδώ,πως ο Σωτήρης Χατζάκης πρόκειται να ανεβάσει τον επόμενο χειμώνα το «Σλουθ»του Άντονι Σάφερ στις «Ροές»κρατώντας τον διπλό ρόλο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή και πως πλάι του θα έχει τον Γιώργο Παπαπαύλου;Τώρα επανέρχομαι για να σου αποκαλύψω κι ένα ακόμα φιλόδοξο «χτύπημα»που πολυσχιδή δημιουργού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου θα ανεβάσει στον «Νέο Ακάδημο»το δυνατό έργο «Χάρολντ και Μοντ»του ανατρεπτικού συγγραφέα Κόλιν Χίγγινς, το οποίο θα παίζεται εναλλάξ με το «Δεν έμεινε κανείς»που ετοιμάζει με μεράκι η Ρέινα Εσκενάζυ[αποκλειστικό μου κι αυτό].

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τη συγκινητική σχέση ενός απελπισμένου εφήβου με μία «σούπερ γιαγιά». Όταν ο Χάρολντ συναντά την «αναρχική» Μωντ σε μια κηδεία, γίνονται φίλοι και η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά. Η Μωντ θα αποκαλύψει στον Χάρολντ τις προοπτικές και αποχρώσεις που μπορεί να αποκτήσει η καθημερινότητά του.Η Μωντ, λειτουργώντας ως ψυχίατρος, εξομολογητής και μητρικό σύμβολο, καταφέρνει να μεταδώσει αισιοδοξία και πίστη σ’ ένα νέο παιδί που αδυνατεί να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του και να του μεταβιβάσει την τεράστια αγάπη της για ζωή.Το «Χάρολντ και Μωντ» είναι ένα έργο για τον έρωτα και τη μοναξιά, για τις σχέσεις των σημερινών νέων με την παλιότερη γενιά, για την έλλειψη επικοινωνίας και τη μανία των ανθρώπων να χτίζουν τοίχους απομόνωσης αντί για γέφυρες επαφής.Όσο για την διανομή;«Μαγειρεύεται»!

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.