O Πατριαρχέας από τον Νεοκλή στην… Άγνωστη – έκλεισε πρώτο ρόλο στην tv

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Κόκκινο χτυπάνε οι μετοχές του τάχιστα ανερχόμενου Θανάση Πατριαρχέα που η Απαγορευμένη Ατζέντα σύστησε πρώτη στο πλατύτερο κοινό, γράφοντας πως είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να αναλάβει πρώτους ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση. Μετά απ’το ζηλευτό «Curing Room» που ξεχώρισε στο Vault, άρεσε στους «Θεούς του Ολύμπου» της Κάρμεν Ρουγγέρη και εντυπωσίασε στην γερή «Ιστορία του Πρίγκιπα της Κούμπα Τάντι» της Σοφίας Φιλιππίδου. Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία για τις πολυαναμενόμενες «Εκκλησιάζουσες» που ανεβάζει ο πολυσχιδής Αλέξανδρος Ρήγας με τον Πατριαρχέα στον βασικότατο ρόλο του Νεοκλή και…έπεται και λαμπρή συνέχεια.

ΟΠΩΣ πρώτος έγραψα ο ικανότατος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη δουλειά της εξαιρετικής Κάρμεν Ρουγγέρη -δες «Αργοναυτική εκστρατεία με εκείνον να «ντύνεται» τον Ιάσονα!-, ενώ οι πηγές μου τον θέλουν να «περνά» δυναμικά και στην τηλεόραση, ενώ συζητά παράλληλα και άλλα θεατρικά «χτυπήματα».

ΠΑΜΕ…ΑΓΝΩΣΤΗ. Αποκλειστικό γερό! Ο Θανάσης Πατριαρχέας «έκλεισε» να κρατήσει ένα βασικό ρόλο στην νέα καθημερινή σειρά «Η άγνωστη» που όπως έμαθα θα δούμε στον ΑΝΤ1 σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη. Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου και για κλεισμένους σε αυτή πέρα από τον Πατριαρχέα, μου ανέφεραν την έμπειρη Ταμίλα Κουλίεβα και την Ντόρα Μακρυγιάννη που θα κρατήσει τον βασικό γυναικείο ρόλο…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ