Νέο «πάντρεμα» Ιορδανίδη-Παππά στο «Φράνκι και Τζώννυ»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΟ πάντα «δαιμόνιος» καλλιτεχνικά Τάσος Ιορδανίδης μπορεί να σαρώνει τη σκηνή ως Άμλετ στην παράσταση-πρόταση του Λεβάν Τσουλάτζε που παίζεται πλέον στο «Altera Pars»,ετοιμάζεται ήδη όμως για το επόμενο «χτύπημά»του που πρόκειται να φιλοξενηθεί κι αυτό στην ίδια θεατρική στέγη από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου ο άξιος ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με την έξοχη Ιωάννα Παππά στο γερό «Φράνκι και Τζώννυ»του σημαντικού Terrence McNally.Η «χημεία» τους είναι εξαιρετική στον γερό«Άμλετ»και έτσι αποφάσισαν να συνεργαστούν εκ νέου στην απολαυστική συναισθηματική κομεντί που μας μαθαίνει τον τρόπο να ερωτευτούμε ξανά χωρίς φόβο και μόνο με απόλυτο πάθος.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Ξεχωριστά αξίζει να σημειωθεί πως την υποσχόμενη παραγωγή που ετοιμάζει με μεράκι ο Τάσος Ιορδανίδης θα υπογράψει σκηνοθετικά ο σημαντικός Γιώργος Σκεύας- ο ίδιος έχει κάνει και τη μετάφραση του έργου-που είχε συνεργαστεί εξαιρετικά με τον μοναδικό Λευτέρη Βογιατζή και μας εντυπωσίασε με τις σκηνοθεσίες του στο «Κουκλόσπιτο»και τον «Γάμο της Μαρίας Μπράουν».Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη συνεργασία του Ιορδανίδη με άλλον σκηνοθέτη μετά από τον Τσουλάτζε, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια-ε,αξίζει αυτή η μικρή απιστία μια και οι μεγάλοι «έρωτες» δεν τελειώνουν! Το ραντεβού θα δίνεται στο «Altera Pars»από τις 21 Δεκεμβρίου κάθε Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή.Σούπερ! ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΡΙ;Η Φράνκι ήρθε στη Νέα Υόρκη με όνειρα και όταν αυτά ναυάγησαν κλείστηκε στον εαυτό της κι απομακρύνθηκε ακόμα και από την οικογένειά της.Ο Τζώννυ, πρώην κατάδικος για μικροαπατεωνιές, ψάχνει για ένα καινούριο ξεκίνημα,παλεύει με τη μοναξιά του.Γνωρίζονται σε ένα συνοικιακό εστιατόριο.Εκείνος μάγειρας και εκείνη σερβιτόρα.Τη διεκδικεί.Περνούν μία παθιασμένη νύχτα μαζί. Η Φράνι θέλει να διαγράψει τη βραδιά. Φοβάται.Έχει πληγωθεί στο παρελθόν και είναι απογοητευμένη. Ο Τζώννυ θεωρεί πως έχει βρει την αδελφή ψυχή του…ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ πως το «Φράνκι και Τζώννυ»μας κέρδισε στο πανί, στην ταινία του Γκάρι Μάρσαλ με τους Αλ Πατσίνο και Μισέλ Πφάιφερ σε ένα ζηλευτό «πάντρεμα» που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό και τους ειδήμονες!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ