Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Διπλό θεατρικό «χτύπημα» πρόκειται να κάνει την επόμενη χρονιά ο τάχιστα ανερχόμενος Ευθύμης Ζησάκης.

Πέραν του ότι θα παίξει τον Τσανς Γουέιν στο πλάι της Κάτιας Δανδουλάκη στο «Γλυκό πουλί της νιότης» του Ουίλιαμς που θα δούμε στο «Δανδουλάκη» σε σκηνοθεσία της Νικαίτης Κοντούρη είναι σε θερμότατες συζητήσεις για ένα ακόμα γερό «χτύπημα». 

 

Οι πληροφορίες μου τον θέλουν να σχεδιάζει πυρετωδώς το ανέβασμα του συναρπαστικού «Βόυτσεκ» του Μπίχνερ, που αποτελεί για αυτόν όνειρο-ζωής.

Απο πέρσι το φθινόπωρο ήταν σε κουβέντες για να ενσαρκώσει τον Βόυτσεκ στο «Ακροπόλ», αλλά προέκυψε στην  διαδρομή το «Dogville»στο οποίο ξεχώρισε πλάι στην Γιούλικα Σκαφιδά και τώρα είναι σε νέες κουβέντες που φέρεται να αποδίδουν.

Θα επανέλθω με συντελεστές! Ο καλός ηθοποιός πάντως θα έχει τρελό … μαραθώνιο μια και πέρα από το «Γλυκό πουλί» και το «Βόυτσεκ» θα έχει γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς «Το σόι μου», που αρέσει πολύ.

Καλό τρέξιμο, λοιπόν!

 

 

 

 

Στην «Κυρία της νύχτας» του Γιάννη Μαρή που ετοιμάζει σε πυρετώδεις ρυθμούς για το Hotel Ερμού η εξαίρετη Φρόσω Λύτρα-πρώτος εγώ στο πρόδωσα το γερό θεατρικό νέο!-, επρόκειτο να δούμε τον Όθωνα Μεταξά, αλλά τελικά δεν θα ανήκει στην ομάδα που θα στηρίξει το φιλόδοξο ανέβασμα.

Ο καλός ηθοποιός δεν μπορούσε να μοιράζεται ανάμεσα στις τόσο απαιτητικές πρόβες και τις ετοιμασίες για τα live του “Your Face Sounds Familiar” και έτσι επέλεξε να αφήσει την…Κυρία και να ρίξει όλο το βάρος του στο talent show.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι οι πρόβες για την Κυρία της νύχτας προχωρούν με την Φρόσω Λύτρα στο…τιμόνι και με πρωταγωνιστές τους Λίνα Σακκά, Δημήτρη Γεωργαλά, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Δεγαίτη,  Δημήτρη Κυρατσούδη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Ορφέα Παπαδόπουλο, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Αναστασία Χατζαρά, Αλέξιο Φους και Νίκο Παπαδάκη.

 

 

 

 

Πρώτος σου «πρόδωσα» ότι ο άξιος Μιχαήλ Μαρμαρινός «μαγειρεύει» κάτι ιδιαίτερο για το Pantheon, πρώτος σου αποκάλυψα ότι η φιλόδοξη αυτή δουλειά θα «πάει» για το Πάσχα του 2017 και τώρα έρχομαι να σε ενημερώσω ότι γίνεται ήδη ο πρώτος κύκλος προβών,που πρόκειται να διαρκέσει μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο δεύτερος κύκλος, όπως λένε οι ίδιες πηγές μου θα γίνει τον Ιανουάριο του 2017 και ο τίτλος που «παίζει» για την δουλειά είναι ο «An endless journey».

Στην γερή ομάδα που έχει φτιάξει ο Μαρμαρινός,ο οποίος ξεκίνησε πρόβες και για την «Λυσιστράτη» που θα κάνει με το Εθνικό,ανήκει ο ταλαντούχος Άγης Εμμανουήλ.

Θα επανέλθω με νεότερα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ