Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Μπορεί η σημαντική μας Μαρινέλλα να είναι πανέτοιμη για τις συναυλίες της σήμερα και αύριο στο Παλλάς-δες τρελό sold out-, αλλά και για αυτές  που θα δώσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 22 και τις 23 Απριλίου, ήδη όμως έχει «κλείσει» κάτι γερό για τον επόμενο χειμώνα.

Σύμφωνα με πηγές μας η μεγάλη κυρία του τραγουδιού θα … παντρέψει τις δυνάμεις της με αυτές του Τάκη Ζαχαράτου και θα «χτυπήσουν» μαζί στο «Παλλάς» γύρω στο Δεκέμβρη.

Το πρώτο κοινό …test drive τους «έσπασε πόρτες» στην Αυστραλία και αποφάσισαν, όπως έμαθα, να το επαναλάβουν και στο υπέροχο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου.

Όλο το χαρτί θα πάρουν.

 

 

 

Νεότερα από το «μέτωπο» του «Γκλόρια»! Θυμάσαι που σου είχα πει ότι «παίζει» πολύ έντονα να μην «πάει» δεύτερη χρονιά η καλή κωμωδία «Θεέ μου τι σου κάναμε» και να… δοθεί σκυτάλη στην «Οικογένεια Μπελιέ»;

Οι νεότερες πληροφορίες μου λένε ότι … αλλάξανε τα πλάνα επιχείρησης και Λάκη Λαζόπουλου και «θα πάνε» δεύτερη χρονιά με τον «Θεό», βάζοντας  στο συρτάρι -για την ώρα- την «Οικογένεια Μπελιέ».

Ναι, ο θίασος θα παραμείνει ως έχει με Λάκη και Μαρία -θεά- Καβογιάννη στο «τιμόνι»!

 

 

 

Πρώτος σου «πρόδωσα» ότι οι Ρέππας-Παπαθανασίου… μαγειρεύουν για το θέατρο «Βέμπο» το «Ο Αι Βασίλης είναι σκέτη λέρα», πρώτος ότι έχουν «κλείσει» ήδη Φώτη Σεργουλόπουλο, Κώστα Ευριπιώτη και Χρήστο Σιμαρδάνη και τώρα έρχομαι να σου αποκαλύψω ότι στο γερό τιμ θα ανήκει και η εξαιρετική Τζόυς Ευείδη!

Ωραίο το «παζλ» τους και από ότι έμαθα τάχιστα θα ολοκληρωθεί! Η καλή ηθοποιός πάντως για την ώρα «χτυπά» Θεσσαλονίκη και «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» και συνεχίζει τα γυρίσματά της στο «Μπρούσκο».

 

 

 

 

Λίγο μετά που «αλίευσα» την είδηση ότι στο «Ο Αϊ Βασίλης είναι σκέτη λέρα» που ετοιμάζουν για το Βέμπο οι Ρέππας-Παπαθανασίου μου περιήλθε η πληροφορία ότι στην ίδια δουλειά πρόκειται να δούμε και την πληθωρική Σοφία Βογιατζάκη, που θα το…σκάσει από το Γαμπροί για πούλημά τους,  το οποίο θα επαναληφθεί στο «Ακροπόλ»λόγω της μεγάλης του επιτυχίας.

Όχι, για την ώρα δεν ξέρω ποια θα την αντικαταστήσει,ούτε ποια ηθοποιός θα ολοκληρώσει τη διανομή της «Λέρας»!

Θα τα μάθω όμως όλα και φυσικά θα επανακάμψω…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ