Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Μπορεί για την ώρα να κερδίζει κοινό μα και κριτικούς στο θέατρο«Κατερίνα Βασιλάκου» η εξαιρετική «Δεσποινίδα Τζούλια» που σκηνοθέτησε η Λίλη Μελεμέ με πρωταγωνιστές την έξοχη Μαρία Κίτσου, τον καίριο Ορέστη Τζιόβα και την ευθύβολη Αμαλία Αρσένη, τον Μάιο όμως θα…ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες του enikos.gr λένε πως η γερή παράσταση θα φιλοξενηθεί στο «Εγνατία»       προκειμένου να την απολαύσουν και οι εκεί θεατρόφιλοι όπως την χαρήκαμε και εμείς!

 

 

Σου έχω ένα μπαμ νέο,πολύ σημαντικό! Η έξοχη παράσταση «Όλοι ένα» που αποτέλεσε μια απ’ τις πιο επιτυχημένες δουλειές της σεζόν, θα «ταξιδέψει» τον Οκτώβριο στο Μανχάταν[!] προκειμένου να «τα σπάσει» και εκεί, όπως συμβαίνει όπου κι αν παρουσιάζεται.

Θα μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθω, αλλά δεν ήθελα να «καεί»ένα τόσο γερό αποκλειστικό.

Με το καλό! Σταμάτη, να «σκίζεις» με τη γερή παρέα σου!

 

 

 

 

«Σπάει πόρτες» το σπουδαίο «Χειρόγραφο» στο «Κατερίνα Βασιλάκου» και οι πηγές μου λένε πως «παίζει» έντονα το «σενάριο» να επαναληφθεί στην ίδια φιλόξενη σκηνή και τον επόμενο Οκτώβριο.

Οι ίδιες πηγές μου, με ενημέρωσαν πως η παράσταση-πρόταση που έφτιαξε ο Γιώργος Νανούρης με την χαρισματική Χαρούλα Αλεξίου να «κεντά» φωτίζοντας την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή, θα ανέβει και στην Θεσσαλονίκη μέσα στο Νοέμβριο.

Αυτό που σου γράφω κυρίως για Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες, να μην στο…μεταφράσω!

 

 

 

Το ισχυρότατο «Για όνομα» που γνωρίζει μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στο θέατρο «Αλίκη» και θα επαναληφθεί σε αυτό και του χρόνου όπως πρώτος σου «πρόδωσα» θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη [μου] το Πάσχα, προκειμένου να φιλοξενηθεί στο Θέατρο Μονής Λαζαριστών από την 1η Μαΐου!

Να θυμίσω ότι την εξαιρετική απόδοση του έργου έκανε ο «μαιτρ» Θοδωρής Πετρόπουλος, την εμπνευσμένη σκηνοθεσία ο πολυσχιδής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πως «τα σπάνε»στην δουλειά οι χαρισματικοί Χατζηπαναγιώτης, Σταυροπούλου, Λουδάρος, Μουρατίδης και Κωνσταντάκη.

Να…πεταχτώ κι εγώ;

Πετάω τη σκούφια μου, όπως ξέρεις…

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ