Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Τα «Αθηναϊκά Θέατρα» των Διονύση Παναγιωτάκη-Ελένης Κούρκουλα αποκτούν μια ακόμα θεατρική στέγη!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr «πέρασε» στα χέρια τους και το «Θέατρο του Ήλιου» της οδού Φρυνίχου, το οποίο θα ανακαινίσουν εκ βάθρων για να αποκτήσει ένα σύγχρονο «πρόσωπο».

Όσο για το «10»; Αφορά στο ότι το εν λόγω θέατρο βρίσκεται στο νούμερο 10 της Φρυνίχου-να σημειώσουμε εδώ ότι πλάι βρίσκεται και το Θέατρο Τέχνης της οδού Φρυνίχου φυσικά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό! Με ποια παράσταση θα εγκαινιαστεί το «10»;   

Οι ίδιες πηγές μου λένε ότι η πρώτη δουλειά που θα φιλοξενήσει το ανακαινισμένο θέατρο είναι το ολοκαίνουργιο έργο του σημαντικού Γιώργου Διαλεγμένου «Nothing for nothing» με πρωταγωνιστές τους Φέρτη-Σεϊρλή κ.λ.π.

ΚΕΡΑΣΑΚΙ.Θες και κερασάκι στην τούρτα, σε ξέρω!

Τα Αθηναϊκά Θέατρα πρόκειται να αποκτήσουν μια ακόμα σκηνή πέρα από το «10» και πρόκειται για ένα κεντρικό θέατρο, που «γειτονεύει»με ένα δικό τους-σύντομα θα επανέλθω με λεπτομέρειες, μην μου βιάζεσαι!

 

 

 

 

Μπορεί να έχει αναγγελθεί ότι η ισχυρή «Sweet Charity» θα φιλοξενείται στο θέατρο Badminton μέχρι και τις 24 Απριλίου, με το τρελό «ρεύμα» που έχει όμως, ακούω πως  θα πάρει παράταση και το θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένο!

Το ότι γεμίσει την τεράστια αίθουσα του θεάτρου σε καθημερινή βάση κι έχει ουρές στα ταμεία του, έχει κάνει την παραγωγή να σκέφτεται να «πάρει» μερικές μέρες και από τον Μάιο…

Εγώ το θεωρώ απαραίτητο να δοθεί η εν λόγω παράταση, για να προλάβουν να την απολαύσουν όλοι οι θεατρόφιλοι. Δίνει…ρέστα η πιο Sweet από ποτέ Σμαράγδα Καρύδη και «τα σπάνε» μαζί της οι εξαίρετοι Μπεγνής, Ζαλμάς, Παπαδημητρίου, Μπουλέ, Αρβανίτη, Σβιτάιλο κλπ.

 

 

 

 

Ισχυρότατες μονάδες της τηλεόρασης ο άξιος σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος και ο   εμπνευσμένος σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς είναι έτοιμοι να «παντρέψουν»τις δυνάμεις τους και στο θέατρο μετά τη γερή συνεργασία τους στην σειρά ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ.

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του enikos.gr ο Γιώργος Φειδάς γράφει μια φαρσοκωμωδία -ε,όχι τίτλος δεν υπάρχει για την ώρα!- που θα ανέβει το καλοκαίρι στο θέατρο «Αθηνά» σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Τις μέρες αυτές γίνονται και οι ζυμώσεις για την διανομή μαθαίνω.

Ναι, φυσικά και θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

 

 

 

Αυτή κι αν είναι ισχυρότατη είδηση: η εξαίρετη Μαρία Ναυπλιώτου θα «ντυθεί» την Κατερίνα στην κατά Κακλέα «Στρίγκλα που έγινε αρνάκι» που θα δούμε όπως πρώτος σου πρόδωσα στο θέατρο «Βρετάνια» με Πετρούκιο τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο!

Η χαρισματική ηθοποιός που τον καιρό αυτό «κεντάει» ως Άννα Καρένινα στο Εθνικό, βρήκε εξαιρετικά δελεαστική την πρόταση του Κακλέα κι έτσι θα «παντρέψει» εκ νέου τις δυνάμεις της με τον Χαραλαμπόπουλο. Εκείνη και εκείνος είχαν συνεργαστεί επιτυχώς στην ζηλευτή σειρά «10»της Πηγής Δημητρακοπούλου!

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ