Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Με μια πολύ δυνατή είδηση ξεκινάει η σημερινή Απαγορευμένη και αυτή θέλει τον πολυπράγμονα Θοδωρή Αθερίδη να ετοιμάζει για το καλοκαίρι ένα ελκυστικό «χτύπημα».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του enikos.gr ο ακάματος καλλιτεχνικά δημιουργός θα «ντυθεί» τον Δον Κιχώτη στο περίφημο έργο του Θερβάντες που θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα σε δική του σκηνοθεσία.

Για την ώρα πάντως κερδίζει κοινό και ειδήμονες με την γερή παρέα του στο έξοχο «Δοξαπατρή».

 

 

 

Αφού σου «πρόδωσα» ότι ο «πολύς» Θοδωρής Αθερίδης ανεβάζει το καλοκαίρι «Δον Κιχώτη» να έρθω να σου αποκαλύψω ότι στο πλευρό του θα έχει τον ικανό Θανάση Τσαλταμπάση στον ρόλο του Σάντσο Πάντσα.

Δυνατό «δίδυμο»; Πολύ δυνατό!

Αναμένουμε…

 

 

 

Η Έφη Γούση που κερδίζει γόνιμο έδαφος στον χώρο, τόσο σκηνοθετικά-φέτος υπέγραψε το «Dogville»- όσο και υποκριτικά-συμπράττει στην ισχυρή «Όπερα της πεντάρας» του θεάτρου Παλλάς-, ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για του χρόνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr πρόκειται να σκηνοθετήσει την «Πενθεσίλεια» του Φον Κλάιστ που θα ανέβει στο θέατρο «Ακροπόλ» από τέλη Οκτωβρίου και για είκοσι παραστάσεις. Έχω…κερασάκι!

ΚΕΡΑΣΑΚΙ στην τούρτα. Την Πενθεσίλεια θα ερμηνεύσει η εξαιρετική Νεφέλη Κουρή που θεωρείται από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της. Τις μέρες αυτές γίνονται ζυμώσεις για την υπόλοιπη διανομή!

Θα επανέλθω,ναι!

 

 

 

 

«Ρόλος» έκπληξη για τον ικανό ηθοποιό Λευτέρη Δημηρόπουλο.

 

Πηγές μου έγκυρες μου εξασφάλισαν αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από video clip που έπαιξε το οποίο αναμένεται  να  κάνει  θραύση εντός και εκτός Ελλάδας!

Ο πολυπράγμων Λευτέρης «χτυπά»λοιπόν σε ένα γερό κομμάτι της περίφημης μπάντας Jessica 6 το οποίο ακούει στον τίτλο Cocaino!

Η extra hot  Νόμι Ρουίζ που είναι η τραγουδίστρια της μπάντας ερμηνεύει μια γυναίκα που έχει υποστεί πολλά  από τον «Cocaino» [Δημηρόπουλος!] έναν αλήτη γκάνγκστερ που όπως μαθαίνω την κακομεταχειρίζεται-και σεξουαλικά!-

Τα γυρίσματα έγιναν προ ημερών από τον καλό σκηνοθέτη Γρήγορη Αποστολόπουλο και δίπλα στους Ρουίζ-Δημηρόπουλο έπαιξε και η Ιωάννα Μάρκου.

Μα όλα εγώ πια; Όλα!

 

 

 

Σεναριογράφος από τους ικανότερους του χώρου και με μεγάλες«νίκες» στο ενεργητικό του ο Πάνος Αμαραντίδης μας έχει χαρίσει χαρά και διασκέδαση με σειρές του που … έγραψαν ιστορία:από το «Εμείς και εμείς», το «Άκρως Οικογενειακόν», το «Η ώρα η καλή» μέχρι και την αληθινά εξαιρετική «ελληνοποίηση» που έκανε με τους γερούς «Λατρεμένους μου γείτονες».

Πηγές μου, με ενημερώνουν ότι ο άξιος σεναριογράφος συζητά θερμότατα να «επιστρέψει» στην τηλεόραση, αφού έκανε μια μικρή απιστία υπογράφοντας με δεινότητα την απόδοση του θεατρικού «Βιολιστή στην στέγη».

Όχι, δεν θα «ελληνοποιήσει»μια ακόμα σειρά-κι ας του το ζήτησαν επίμονα-!

Θα γράψει μια καινούργια σειρά ύστερα από πρόταση- πρόσκληση που του έκανε ο έμπειρος κι ισχυρός παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης.     

Και οι δύο τηρούν σιγήν ιχθύος για την ώρα, όλα όμως δείχνουν πως πρόκειται να συνεργαστούν για άλλη μια φορά επιτυχώς σε κάτι γερό.

Με το καλό,γιατί μας έλειψε η ζηλευτή γραφή,οι δυνατές ιστορίες αλλά και οι γεροί χαρακτήρες του.

Με το καλό!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ