Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο Γιάννης Χουβαρδάς ετοιμάζει για το καλοκαίρι την «Ορέστεια», πρώτος σου πρόδωσα ότι …στήνει μια Εθνική Ελλάδος άκρως ζηλευτή με Μαρκουλάκη, Καραμπέτη, Κουρή κλπ και τώρα «έσκασε» νέα, γερή είδηση.

Στην απόλυτη dream team θα έχει και την πολυβραβευμένη, σημαντικότατη Στεφανία Γουλιώτη που τον καιρό αυτό «τα σπάει» στον «Θεό της σφαγής» με τον Μαρκουλάκη και τους Παπασπηλιόπουλο, Μιχαλοπούλου.

Τέτοια ισχυρότατη ομάδα έχουμε χρόνια να δούμε για αυτό φυσικά και ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα…

ΜΙΑ και ο λόγος για τον Χουβαρδά να σου αναφέρω ότι «σπάει πόρτες»η ισχυρότατη «Όπερα της πεντάρας»του στο «Παλλάς» για αυτό και πήρε παράταση για όλο τον Απρίλιο.

Τι; Δεν την είδες ακόμα; Τρέξε!

 

 

 

 

Μα ένας-ένας …σκάνε οι άσοι, τι να κάνω ο άνθρωπος;

Δεν φτάνει που τρέχω «μαραθώνιο» λόγω της … απόδρασής μου στην Θεσσαλονίκης και της 25ης που έρχεται, έχω και ειδήσεις που δεν μπορώ να μην βγάλω.

Αφού σου έγραψα ότι στην κατά Χουβαρδά «Ορέστεια», «έκλεισε» και η Στεφανία Γουλιώτη, μου περιήλθε [!] ότι στην dream team θα ανήκει και ο ικανότατος Νίκος Ψαρράς.Θα επανέλθω με νεότερα…

 

 

 

Στον όμιλο Τάγαρη «πέρασε» το θέατρο Προσκήνιο της οδού Καπνοκοπτηρίου και οι πηγές μου λένε πως θα ανακαινιστεί εκ βάθρων. Σου έχω και…καπάκι στην αποκλειστική αυτή είδηση που «μετράει» πολύ!

Η νέα… εποχή του Προσκηνίου να εγκαινιαστεί με την λατρεμένη Φαύστα του Μποστ που πρόκειται να σκηνοθετήσει η άξια Μάρθα Φριτζήλα που έχει κερδίσει με το …σπαθί της ιδιαίτερο γόνιμο έδαφος στον  χώρο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό…του αποκλειστικού; Θα σε τρελάνω, το ξέρω, μα σου κράτησα τον άσσο για τώρα! Ξέρεις ποια θα ντυθεί την Φαύστα;

Η εξαιρετική Ελένη Κοκκίδου που μετράει πολλές νίκες στην σκηνή, η οποία είναι ενθουσιασμένη για το καινούργιο της «στοίχημα».

Κι εμείς! Και ανυπομονούμε να απολαύσουμε την εν λόγω δουλειά στο ανακαινισμένο θέατρο…

 

 

 

Κι άλλος άσος για την κατά Χουβαρδά «Ορέστεια», για την οποία σου έγραφα το πρωί.

Αφού «πρόδωσα» πολλά γερά ονόματα-με πιο πρόσφατα αυτά της Γουλιώτη και του Ψαρρά σήμερα-, έμαθα πως στην ομαδάρα θα είναι και η καλή Κίκα Γεωργίου που τον καιρό αυτό «δίνει ρέστα» ως Λούσυ στην «Όπερα της πεντάρας» που επίσης έχει σκηνοθετήσει ο Χουβαρδάς.

Μα όλα εγώ; Όλα εγώ-και έπεται και συνέχεια…

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ