Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του ΜΠΟΥΖ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ.

Έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr λένε πως ο έμπειρος σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος ετοιμάζεται να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό βήμα, μετά την «Κόρη του Ρέμπραντ» του που θα βγει στις αίθουσες στις 10 Δεκεμβρίου.

Οι πηγές μας λένε ότι ο πολυπράγμων σκηνοθέτης ετοιμάζει μια ταινία για τους άστεγους που… πρωταγωνιστούν στην ζωή μας, η οποία θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Δεκέμβριο. Σε πρώτους ρόλους στην διανομή που έφτιαξε θα δούμε τις έμπειρες Αλεξία Καλτσίκη και Γιώτα Φωτοπούλου. Θα επανέλθουμε φυσικά με λεπτομέρειες αλλά για την ώρα λάβετε θέσεις για την «Κόρη του Ρέμπραντ» στην οποία παίρνουν μέρος με αλφαβητική σειρά οι Λ.Λαζόπουλος, Χ.Λούλης, Γ.Μπέζος, Αλ. Καλτσίκη, Ν.Καδρώνης, Δ.Ματσούκα,

Επίσης: (με αλφαβητικη σειρα)

ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΤΣΙΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΩΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

Παίζουν: (με αλφαβητικη σειρα)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΛΕΙΦΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΝΑΚΟΥΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

 

 

 

Αυτή κι αν είναι θεατρική βόμβα μεγατόνων:ο πολυσχιδής και τολμηρός ηθοποιός- σκηνοθέτης Νίκος Καραθάνος ακούγεται πολύ έντονα ότι πρόκειται να σκηνοθετήσει «Όρνιθες» το καλοκαίρι στην Επίδαυρο! 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του enikos.gr στο Θέατρο Τέχνης  έχει πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων η ιδέα να παρουσιάσει η δυνατή αριστοφανική κωμωδία στο αργολικό θέατρο,με τον αιρετικό Καραθάνο στο τιμόνι.

 

 

 

 

Τι έγινε με τον Αλέξανδρο Ρήγα και την Ελένη Καστάνη; Νέα γερή ίντριγκα …έσκασε στον χώρο; «Σκοτώθηκαν» μόνο λίγο καιρό από το σκηνικό «πάντρεμά» τους στο «Χωρίζουμε λέμε» στο οποίο παίζουν με τον Ρένο Χαραλαμπίδη; Όχι κι ας μην κάνουν πάλι «πάρτι»αυτοί, οι …γνωστοί άγνωστοι που τον θέλουν πάντα σε κόντρες.

Ο τίτλος “Στα μαχαίρια” που έβαλα είναι ένας τρόπος να προσελκύσω το ενδιαφέρον σας για να σας προδώσω μια είδηση αποκλειστική που αφορά τα «Χωρίζουμε λέμε»!  Οι πηγές μου λένε ότι μέσα στον Ιανουάριο Ρήγας –Καστάνη και Χαραλαμπίδης θα ταξιδέψουν σε  Μόντρεαλ και Τορόντο για να παρουσιάσουν εκεί την γερή κωμωδία που έγραψε ο ίδιος ο Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου,ενώ «παίζει» έντονα να «ταξιδέψουν» αργότερα και στη Γερμανία για να παίξουν σε Μόναχο, Νυρεμβέργη και Βερολίνο!

Για την ώρα πάντως «χτυπάνε»στο θέατρο «Αθηνά»με ουρές σε καθημερινή σχεδόν βάση.

 

 

 

 

Τι γύρευε στην Κύπρο σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και τι…  τρέχει με την γοητευτική γυναίκα που έχει στο πλάι του;Μην πάει ο νους σας στο…καλό[!], γιατί ο ηθοποιός έχει χαρίσει ήδη την καρδιά του σε κύπρια ηθοποιό εδώ και πολύ καιρό.

 

Η όμορφη που ποζάρει στο πλευρό του δεν είναι άλλη από την καλή ηθοποιό Κλειώ-Δανάη Οθωναίου που γνωρίσαμε από το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο του Χάρη Ρώμα.Εκείνος και εκείνη παίζουν μαζί στην κυπριακή σειρά Μαζί σου και για αυτό «πετάχτηκε»στο Νησί της Αφροδίτης ο Παναγιώτης,στο ρεπό του από το σπαρταριστό «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» που κάνει στον «Ακάδημο»!Οι δύο τους είναι μόνο φίλοι,οπότε άδικα περιμέντε την ίντριγκα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ