Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Αλίευσα ισχυρή- ισχυρότατη είδηση και δεν θέλω να την χάσω με τίποτα. Έγκυρη πηγή μου, με ενημέρωσε πως ο Σταμάτης Φασουλής που «τα σπάει» στον «Μπαμπά» και είναι σε εντατικές πρόβες για τον «Θάνατο του εμποράκου» στο Εθνικό, «έκλεισε» ήδη το «χτύπημα» που θα κάνει του χρόνου στο «Δημήτρης Χορν».

Συζήτησε, μου λένε, πολύ θερμά με το ισχυρό δίδυμο Παπαθανασίου- Ρέππα και κανόνισαν να του γράψουν μια κωμωδία… πάνω του. Να σου θυμίσω εδώ ότι έχουν συνεργαστεί εξαιρετικά στο παρελθόν από την επιθεώρηση και το σαρωτικό Βίρα τις άγκυρες μέχρι τους θεϊκούς Μπαμπάδες με ρούμι που … έγραψαν την δική τους ιστορία.

Είπαν λοιπόν να ξαναπαντρέψουν τις δυνάμεις τους και ξεκίνησαν τα «μαγειρέματα»για το πως και με ποιούς! Ε, ναι φυσικά και θα μάθω λεπτομέρειες και θα επανέλθω, αλλά δεν ήθελα να χάσω ,ο κατάκοπος, την τοπ είδηση του Φασουλής συνεργάζεται ξανά με Ρέππα-Παπαθανασίου. Σούπερ η ιδέα και ναι, περιμένουμε τα καλυτερότερα φυσικά!

 

 

 

 

Με το …τρελό «ρεύμα» που έχει στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου το συναρπαστικό «Χειρόγραφο» που έφτιαξε ο Γιώργος Νανούρης για την «ακριβή» μας Χαρούλα Αλεξίου, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα πάρει πράσινο φως και για του χρόνου.

Η έξοχη παράσταση που κερδίζει κοινό και ειδήμονες και έχει γίνει το απόλυτο must της χρονιάς με την Αλεξίου σε μια κατάθεση-ψυχής, «σπάει πόρτες» στο εν λόγω θέατρο και όπως μου περιήλθε από μια έγκυρη πηγή γίνονται ήδη θερμές κουβέντες για να φιλοξενηθεί και του χρόνου σε αυτό…          

Οι ίδιες πηγές μου είπαν πως η Χαρούλα μας, είναι συγκινημένη και χαρούμενη για την τόσο θερμή ανταπόκριση του κοινού, που την αποθεώνει  χειροκροτώντας την όρθιο για ώρα…

Μα όλα εγώ θα στα λέω;

Ναι, όλα εγώ!

 

 

 

Μπορεί για την ώρα να κερδίζει κοινό και κριτικούς με την γερή της «Γκάμπι»που φιλοξενείται στο «Κιβωτός», ήδη όμως «έκλεισε»το επόμενο θεατρικό «χτύπημά» της!

Ο λόγος για την ικανότατη Κίρκη Καραλή που ετοιμάζεται να μεταφέρει στο σανίδι το συναρπαστικό βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή “Αυτή η νύχτα μένει”! Στην ιδέα του θεατρικού παραγωγού Νίκου Μάκκα, (η εφαρμογή της οποίας, δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με την ομώνυμη ταινία), θα συμπράξουν όπως έμαθα νέοι συντελεστές, νέοι πρωταγωνιστές, μουσικοί και γκεστ, για ένα μαγικό ταξίδι στις νύχτες του θαυμαστού κόσμου των θρυλικών κέντρων διασκέδασης της Εθνικής οδού και της επαρχίας. Σε μια ατμόσφαιρα, που Αλμοδοβάρ και Φασμπιντερ, θα…σήκωναν ψηλά τα χέρια!

Υπολογίζεται ότι αυτή η εξαιρετική ιδέα, που θα βασίζεται στη σπουδαία ερευνητική αλλά και συγγραφική δουλειά του Θάνου Αλεξανδρή,θα ανέβει τον Οκτώβριο, με όρους υπερπαραγωγής, σε κεντρικό θέατρο.Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

 

 

 

Αυτή κι αν είναι ισχυρή θεατρική είδηση με δύο σκέλη! Ο Θοδωρής Αθερίδης θα«χτυπήσει»και πάλι στο Μικρό Παλλάς αλλά αυτή τη φορά όχι με δικό του έργο! Έγκυρες πηγές του enikos.gr τον θέλουν να συμφώνησε με τα Αθηναϊκά Θέατρα των Παναγιωτάκη-Κούρκουλα να ανεβάσει το άπαιχτο στην χώρα μας έργο «Το ψέμα»του εξαιρετικού Florian Zeller, που γνωρίσαμε από το«Μου λες αλήθεια;» που παρουσιάζει ο Παπαδόπουλος και τον γερό«Μπαμπά»που ανέβασε ο Φασουλής.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο αποκλειστικό.  Στο «Ψέμα»που θα δούμε τον επόμενο χειμώνα στο «Μικρό Παλλάς»θα «παντρέψουν» εκ νέου τις δυνάμεις τους ο Αθερίδης με την Σμαράγδα Καρύδη!Είχαν καιρό να παίξουν μαζί και βρήκαν ιδανική αυτή την κομεντί για να μοιραστούν και πάλι την σκηνή.Όσοι έχουν πάρουν πρόγευση του έργου που θα σκηνοθετήσει ο Θοδωρής Αθερίδης κάνουν λόγο για το πιο δυνατό έργο του Florian Zeller.Ραντεβού τον Οκτώβρη λοιπόν.

Για την ώρα μπορείτε να απολαύσετε τον Θοδωρή στο εντυπωσιακό «Δοξαπατρή» του,ενώ σύντομα ξεκινούν οι παραστάσεις του «Sweet Charity»όπου πρωταγωνιστεί η Σμαράγδα.Λάβετε θέσεις για τα καλύτερα!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ