Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

  

Το «ρεύμα» του επιτυχημένου καλλιτεχνικά και εμπορικά «Ταρτούφου» που ανέβασε με οίστρο στο «Κιβωτός» ο Αιμίλιος Χειλάκης «θα πάει» και του χρόνου στην ίδια στέγη, μου λένε έγκυρες πηγές μου και αυτό είναι πολύ ευχάριστο μια και πρόκειται όντως για μια δουλειά-πρόταση.

Να σου θυμίσω εδώ ότι στην παράσταση που σκηνοθέτησαν οι Χειλάκης-Δούνια πρωταγωνιστούν και αρέσουν πολύ ο ίδιος Χειλάκης και οι Άλκις Κούρκουλος,Ράνια Οικονομίδου,Αθηνά Μαξίμου Άγγελος Μπούρας,Γιάννα Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γιώργος Λιάντος,Τσιμάρας Τζανάτος και Φραγκίσκη Μουστάκη.

Και μια και ο λόγος για Χειλάκη-Μαξίμου να σε ενημερώσω ότι όλα βαίνουν καλώς με τη φιλόδοξη «Λυσιστράτη» που θα ετοιμάσει για το Εθνικό και την Επίδαυρο ο Μιχαήλ Μαρμαρινός και στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι δύο τους.

 

 

Για να μην έχουμε απογοητευμένες γυναίκες με το…καλημέρα του νέου μήνα, σας προλαβαίνω και σας αποκαλύπτω ότι «παίζω» με τον τίτλο και δεν πάει τρέχοντας για καλόγερος ο ικανός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο τιμημένος με Βραβείο Χορν ηθοποιός που μετρά πολλές «νίκες»από την Επίδαυρο ως τα μικρά κι απόκεντρα θέατρα και που τον καιρό αυτό δίνει ρέστα και στο Πόρτα και με τους Άγαμους Θύτες,παίζει συχνά-πυκνά ένα διαφορετικό «ρόλο», στον οποίο εντυπωσιάζει.

Ποιός είναι αυτός; Μα του dj! Λατρεύει να βάζει μουσικές από τότε που ήταν έφηβος σε μπαρ της Ρόδου από όπου κατάγεται-ήμουν κι εγώ εκεί! -και το κάνει και τώρα σε ιν στέκια όπως το «Μπρίκι» και το «Monk»-εξού και ο τίτλος «Καλόγερος» στον τίτλο!-.

Ήμουν στο δεύτερο την Κυριακή το βράδυ-κάθε Κυριακή εκεί θα «χτυπάει»- και τον είδα να γουστάρει τρελά «κερδίζοντας» τους θαμώνες με τις εντυπωσιακές επιλογές του…          

Και φυσικά μπήκα στον «πειρασμό» να τον φωτογραφήσω με τον Μάνο Στρατάκη-πρώην πολίστα, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του Monk μαζί με τον Θανάση Παπαδόπουλο-την ώρα πάνω από την κονσόλα…

Μα όλα εγώ πλέον;

 

 

 

Θυμάσαι που πρώτος σου είχα γράψει ότι η άξια Μαρία Πρωτόπαππα βρίσκεται στην … τελική κούρσα για τη νέα υποσχόμενη σειρά που έχουν στα σκαριά οι ικανοί Θοδωρής Παπαδουλάκης και Κατερίνα Γιαννάκου-στη σκηνοθεσία ο ένας, στο σενάριο η δεύτερη-;

Ε,οι νέες πηγές μου λένε ότι η Πρωτόπαππα «έκλεισε» στην δουλειά και είναι μαζί με τον Δημήτρη Καταλειφό οι μόνοι «κλειδωμένοι» και σίγουροι μια και ακόμα δίνουν και παίρνουν τα…μαγειρέματα για την τελική διανομή!

Γερός άσος για κάθε δουλειά-θεατρική, τηλεοπτική και κινηματογραφική η Μαρία είναι έτοιμη για τα καλύτερα.

Αναμένουμε το υπόλοιπο παζλ, που έχει καθυστερήσει πάρα πολύ παίδες…

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ