Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

 

Τι «μαγειρεύουν» τα Αθηναϊκά Θέατρα για τον Μάιο και το Παλλάς τους;

Αυτό που «έσκασε» ως πληροφορία είναι ότι ο ικανός σκηνοθέτης- χορογράφος Παύλος Κουρτίδης ετοιμάζει μια οντισιόν για μουσικοθεατρική παράσταση και ότι αναζητά άντρες και γυναίκες επαγγελματίες χορευτές σύγχρονου χορού για μία πολύ μεγάλη χοροθεατρική παράσταση που θα ανέβει τον Μάιο 2016 στο θέατρο Παλλάς [για να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μέχρι την Τετάρτη βιογραφικό τους στα mail [email protected] και [email protected]].

Τι είναι όμως αυτή η παράσταση; Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του enikos.gr πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλόδοξη δουλειά που ακούει στον τίτλο «Λαβύρινθος» και θα ανέβει στις 20 Μαίου αφιερωμένη στην Μάχη της Κρήτης.

Αναμένουμε.

 

 

 

 

 

Πολλές οι ζυμώσεις που γίνονται όπως ήδη σου έχω γράψει για την υποσχόμενη σειρά που έχουν στα σκαριά ο ικανότατος σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και η αξιόλογη σεναριογράφος Κατερίνα Γιαννάκου.

Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι στην…τελική κούρσα της διανομής έχουν μπει οι εξαιρετικές Μαρίνα Ασλάνογλου, Μαρία Πρωτόπαππα και Μαρία Ζορμπά.

Και οι τρεις είναι υπέροχες και από ότι μαθαίνω θα υπάρξουν και γερή άσσοι στους αντρικούς ρόλους -Στο εξώφυλλο της Ατζέντας η Ασλάνογλου που «τα σπάει»στον θεατρικό «Μπαμπά» πλάι στον… μαιτρ Σταμάτη Φασουλή που επιτυγχάνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην δουλειά.

 

 

 

 

Σε ενημέρωνα πριν για τους γερούς γυναικείους… άσσους της νέας -ατιτλοφόρητης ακόμα- σειράς που «μαγειρεύουν»για τον Alpha Παπαδουλάκης και Γιαννάκου και «έσκασε» ξαφνικά ο αληθινά πιο δυνατός «άσσος» της εν λόγω δουλειάς που είναι εξαιρετικά φιλόδοξη και υποσχόμενοι.

 

Οι έγκυρες πηγές του enikos.gr θέλουν τον εξαίρετο Δημήτρη Καταλειφό να είναι «κλεισμένος»για τη δουλειά και μάλιστα για να κρατήσει τον ρόλο του παππού του παιδιού που πάσχει από αυτισμό…

Ο σπουδαίος ηθοποιός που έχει … κάψει αμέτρητα χιλιόμετρα στο σανίδι, εντυπωσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με το περίφημο κι αγαπημένο «Μινόρε της αυγής»και η τελευταία εμφάνισή του στο γυαλί έγινε με το έξοχο «10»που σκηνοθέτησε με δεινότητα η Πηγή Δημητρακοπούλου.

Έχει πει πολλά όχι,μια και το βάρος του έχει πέσει στις έξοχες θεατρικές δουλειές του, με το που διάβασε όμως το σενάριο και τον ρόλο που του πρότειναν είπε αμέσως το ναι και μάλιστα με μεγάλη χαρά…

 

 

Το «πάω» τηλεοπτικά σήμερα, γι’ αυτό αξίζει να σε ενημερώσω ότι έγκυρες πηγές μου λένε ότι το ισχυρό «Σόι» θα πάρει πράσινο φως και για του χρόνου, ενώ δεν είναι διόλου σίγουρο ότι θα δει ανάλογο φως και το καλαίσθητο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που δεν έχει την δυναμική που είχε…

Μάλιστα, άφησαν στην άκρη την σκέψη να φέρουν και νέο ζευγάρι στο «πακέτο» όπως σου είχα γράψει προ καιρού. Αλλάξανε τα πλάνα μου, που τραγουδάει και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ