Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Ναι, η Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκε εκ νέου με τον «δαιμόνιο» Τζώνυ Καλημέρη,όπως ήδη θα ξέρεις,αλλά έγκυρες πληροφορίες μου λένε πως ούτε συμφωνία κλείστηκε, ούτε οι περίφημες υπογραφές έπεσαν.

Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, την…πολιόρκησε προκειμένου να την «κλείσει» στην επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar». Ήθελε να την προσθέσει στους ήδη γερούς άσους που έχει για αυτήν-Σταμάτη Φασουλή, Πέτρο Φιλιππίδη και Νίκο Μουτσινά!-αλλά οι πηγές μου λένε ότι εκείνη δεν «ψήθηκε» μια και θέλει να δοκιμαστεί πια σε άλλα «στοιχήματα» και να μην ξανακάνει σόου.

Εκείνος επιμένει, μου λένε πάντα οι πηγές μου και προσπαθεί να την… τουμπάρει, αλλά για την ώρα δεν έχει βγει κάτι από όλο αυτό και ψάχνονται παράλληλα και για άλλη γυναίκα για να είναι πλάι στους τρεις άντρες της επιτροπής…Ζέτα είναι δύσκολοι καιροί και το «πακέτο» είναι σούπερ-με τον Φασουλή και τον Φιλιππίδη έχετε εξαιρετική σχέση και με τον Μουτσινά είσαι κολλητή…

Παραμένω στην Μακρυπούλια για να σε ενημερώσω ότι κι αυτή είναι υπ’ατμόν για το «θρίλερ» Παρτάλι, που είναι στα κόκκινα. Θέλει πολύ να κάνει αυτή τη σειρά και να συνεργαστεί και πάλι με τον Παπαπέτρου με τον οποίο έχουν δουλέψει  παλιότερα αλλά δεν σου λέω που-κρατάω κι εγώ το… μυστήριο, τι να κάνω;-και περιμένει να δει τι θα γίνει με τους απλήρωτους ηθοποιούς, αν θα λυθεί το πρόβλημα,για να μπει χωρίς ανάσα στα γυρίσματα…Αν τελικά γίνουν,που θέλω να πιστέυω και ελπίζω ότι θα γίνουν!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μου ναυάγησε η σειρά που θα γινόταν στον ΑΝΤ1 η οποία ήθελε την Ζέτα να ερωτεύεται έναν φούρναρη και να ζούνε ένα περίεργο, απρόβλεπτο έρωτα. Μην ρωτάς πως και γιατί,αλλά όλα δείχνουν πως και αυτή η σειρά θα μείνει στα…συρτάρια όπως και πολλές άλλες σε διάφορα κανάλια. Έρχεται και δεύτερη Ατζέντα με τηλεοπτικά νέα,μην τα θέλεις όλα στην πρώτη,ακόμα δεν ξύπνησα…

 

 

 

Ξεκίνησα την σημερινή Ατζέντα με τηλεοπτικό θέμα και συνεχίζω με ένα ακόμα αποκλειστικό, το οποίο αφορά την γερή σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μου όχι μόνο «θα πάει»και του χρόνου, αλλά υπάρχει σοβαρότατη σκέψη να προστεθεί ένα ακόμα ζευγάρι στα τρία υπάρχονται-πιθανά από το τέλος αυτής της σεζόν ή στην έναρξη της νέας!

Οι ίδιες πηγές λένε ότι η σκέψη τους έχει να κάνει με ένα νεαρότατο ζευγάρι-δες 20plus- για να πιάσουν και το ακόμα νεαρότερο τηλεοπτικό κοινό.

Θα επανέλθω με νεότερα…

 

 

Ένα μεγάλο «όχι» είπε στην αρχή της σεζόν η Δήμητρα Ματσούκα. Ενώ είχε συμφωνήσει να παίξει στην παράσταση «Για όνομα», αποφάσισε να μην πάρει μέρος σε αυτήν για καλλιτεχνικούς λόγους.

Ενημέρωσε τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αλλά και την παραγωγή ότι δεν θα είναι στην δουλειά, κρατώντας όμως εξαιρετική σχέση με όλους…

Αυτόν τον καιρό που η παράσταση «τα σπάει» και καλλιτεχνικά και εμπορικά και που όπως πρώτος έγραψα αποφασίστηκε «να πάει» και του χρόνου, η ηθοποιός φέρεται να μετάνιωσε για το όχι της.

Οι πληροφορίες μου λένε πως μιλώντας με ανθρώπους της παράστασης η Ματσούκα δήλωσε πως έπρεπε να μετρήσει πιο σωστά την απόφασή της…Αν είχε πει το «ναι» θα ήταν εντός χώρου και δεν θα είχε το άγχος για την επόμενη χρονιά. Αχ Δήμητρα…

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το «Για όνομα» παίζεται στο «Αλίκη» σε εξαιρετική απόδοση Θοδωρή Πετρόπουλου, θαυμάσια σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πως …ρέστα δίνουν στην παράσταση οι άξιοι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ΒίκυΣταυροπούλου, Αντώνης Λουδάρος, Φάνης Μουρατίδης και Μαρία Κωνσταντάκη.

Δεν έχετε πάει ακόμα;Τρέξτε

 

 

 

 

Τα γενέθλιά του  είχε προχθές ο«δαιμόνιος» θεατρικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης και η σύντροφος-ζωής του Ελένη Κούρκουλα έστησε ένα πριβέ πάρτι για λίγους καλούς φίλους από τον χώρο της τέχνης και της πολιτικής.

Με άκρα μυστικότητα έστελνε μηνύματα σε κινητά φίλων ζητώντας τους να… τηρήσουν σιγήν ιχθύος για το πάρτι-έκπληξη και πράγματι όλοι«υπάκουσαν».

Το μυστικό ραντεβού δόθηκε στο θέατρο Αποθήκη που διαμορφώθηκε ειδικά για να φιλοξενήσει την εκδήλωση και οι εκπλήξεις-χάπενινγκ έδιναν και έπαιρναν, με τον Διονύση να χαίρεται σαν μικρό παιδί.

Ανάμεσα στα χάπενινγκ ήταν και το καραόκε στο οποίο επιδόθηκαν με δεινότητα ζηλευτή ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη-μαζί της στη φωτό και ο πολυσχιδής συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Πήρε φωτιά το πάρτι  με το «τρίο» τους,το οποίο τελείωσε αργά…Πολύχρονος Διονύσιε και πάντα να αγαπάς τόσο το θέατρο!

Υ.Γ.Ελένη, να τον χαίρεσαι! Συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το ότι κατάφερες να το κρατήσεις μυστικό χωρίς να πάρει είδηση κανείς τι συνέβη…

 

 

Το ότι η σημαντικότατη Ελένη Καραΐνδρου ετοιμάζεται να κάνει δύο συναυλίες-ψυχής είναι από μόνο του είδηση!

Ότι επιλέγει για αυτές το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κάνει το «ραντεβού» ακόμα πιο ελκυστικό!     

Λοιπόν, λάβετε θέσεις γιατί δεν πρέπει να τη χάσετε με τίποτα-εγώ έτοιμος είμαι να ανέβω στην λατρεμένη μου πόλη και συναινώ στην δήλωσή της «Στην Θεσσαλονίκη ξαναγυρίζω πάντα με συγκίνηση».

Πάμε να σας ενημερώσω για το σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός: στις 14-15 Φεβρουαρίου η Ελένη Καραϊνδρου θα «χτυπήσει» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μαζί της η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης σε διεύθυνση του εξαίρετου Λουκά Καρυτινού και με ερμηνεύτρια την μεγάλη μας Μαρία Φαραντούρη Συμμετέχει το Τρίο Τζαζ των David Lynch Σταύρου Λάντσια και Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Η σχέση της Ελένης Καραΐνδρου με τη Θεσσαλονίκη είναι μακροχρόνια και οι δεσμοί πολύ ισχυροί. “Στη Θεσσαλονίκη ξαναγυρίζω πάντα με συγκίνηση και είναι σαν να την είχα αποχωριστεί για πολύ καιρό. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που στο Μέγαρο απένειμα φόρο τιμής στον μεγάλο μας Θόδωρο Αγγελόπουλο. Είναι τόσα που με δένουν μ’ αυτή την πλανεύτρα πόλη και με τους ανθρώπους της. Τα ατέλειωτα καρδιοχτύπια στο Φεστιβάλ, οι πρόβες στο ΚΒΘΕ, τα μαγικά γυρίσματα στο λιμάνι με τον Θόδωρο που τόσο αγάπησε αυτή την πόλη. Χρόνια, εμπειρίες, ταξίδια, συγκινήσεις. Και πάντα η αναμονή της επιστροφής…”.

Η κορυφαία συνθέτρια σ’ αυτές τις συναυλίες της στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει μουσική και τραγούδια από ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου, της Τώνιας Μαρκετάκη, της Μάργκαρετ Φον Τρόττα, του Χριστόφορου Χριστοφή, του Λευτέρη Ξανθόπουλου αλλά και από θεατρικές παραστάσεις, του Ζυλ Ντασέν (ο Γλάρος, ο Θάνατος του εμποράκου) και του Αντώνη Αντύπα (Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γούλφ, ο Γυάλινος Κόσμος).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το έργο για βιολοντσέλο και ορχήστρα εγχόρδων “Κλειστοί δρόμοι” καθώς και μουσικά θέματα από το “10” του Καραγάτση και γράφτηκαν για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά σε σκηνοθεσία Πηγής Δημητρακοπούλου.

Με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου συμμετέχουν οι: Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν και Αριστοτέλης Δημητριάδης – μαντολίνο. Πιάνο θα παίξει η συνθέτρια.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ