Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 4/8/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ

 

Στενό μαρκάρισμα δέχεται αυτόν τον καιρό η «δαιμόνια» Χριστίνα Πολίτη για να επιστρέψει στην τηλεόραση που της πηγαίνει πολύ!

Πηγές μου λένε ότι τη θέλουν για το «πακέτο» Μπεκατώρου, ενώ την … κυνηγούν και για το άλλο «πακέτο» Γερμανού.

Σε ποιο από τα δύο θα «κλείσει»; Και με τις δύο λαμπερές παρουσιάστριες έχει τις καλύτερες σχέσεις και τις γουστάρει πολύ, αλλά για την ώρα…ζυγίζει τα πράγματα, κάνει τα…κουμάντα της και άμεσα θα καταλήξει!

Αυτό το «θα καταλήξει» δεν σημαίνει ότι θα η δούμε σίγουρα ή στο ένα ή στο άλλο «πακέτο»!

Μπορεί να «σκάσει» και τρίτο-γιατί μου έχει …κολλήσει ότι μπορεί να «παίξει» τελικά με τους κολλητούς της Βίσση και Καρβέλα στο Ε; -ή μπορεί, επειδή είναι εντελώς απρόβλεπτη να μην επιστρέψει καν στο γυαλί!

Χριστίνα Πολίτη είναι αυτή…

 

 

 

 

Ακάματος καλλιτεχνικά ο Γιώργος Βάλαρης πέρα από το πλούσιο «μενού» που μαγειρεύει για το «Γκλόρια Μικρό»και το «Boeing-Boeing» που θα ανεβάσει όπως πρώτος σου πρόδωσα στο υπέροχο «Χυτήριο» σε μετάφραση της πολυσχιδούς Βάσιας Παναγοπούλου, σχεδιάζει πυρετωδώς κι άλλα «χτυπήματα».

Χθες συναντήθηκε με τον Άνθιμο Ανανιάδη προκειμένου να οργανώσουν το κοινό τους «στοίχημα», το οποίο θα δοθεί με το ανέβασμα του έξοχου «Πορτρέτου του Ντόριαν Γκρέι» του Ουάιλντ.

Η παράστασή της θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα σε εναλλακτική σκηνή, θα ανηφορίσει Θεσσαλονίκη και μετά θα πάει Αμερική! Θα επανέλθω μόλις έχω και άλλες λεπτομέρειες.

Για την ώρα πάντως ο Βάλαρης χαίρεται την επιτυχία του «Bam-Bam» του στον δροσερό κι όμορφο κήπο του «Χυτηρίου», αλλά και αυτή του «Μήλου» του που περιοδεύει ανά την Ελλάδα με Δραγούμη-Λουδάρο και το θεϊκό δίδυμο Βουτσά-Κωνσταντίνου!

 

 

 

 

 

Πρώτος σου έγραψα ότι οι «Θεατρίνων Θεατές» ετοιμάζουν για τον χειμώνα τον δυνατό «Λεντς» του Μπίχνερ, σε νέα μετάφραση της Ροζίτας Σώκου -η ίδια είχε κάνει την απόδοση του έργου όταν το είχε ανεβάσει στο περίφημο Θέατρο Έρευνάς του ο Δημήτρης Ποταμίτης, αλλά τώρα έσκυψε πάνω του με νέα, σύγχρονη ματιά-και επανέρχομαι με τις πρώτες φωτογραφίες από την ανάγνωση του έργου που έγινε στο υπέροχο σπίτι της!

Η ίδια που είναι εξαιρετική οικοδέσποινα ήταν χαρούμενη που «χτύπησε» στο σπίτι της όλη η ομάδα που θα στηρίξει το ανέβασμα του έργου!

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβανό που εκτιμά ιδιαίτερα και που θα κάνει την σκηνοθεσία του και τους καίριους ηθοποιούς Παύλο Ευαγγελόπουλο, Τέτη Σχοινάκη, Μιχάλη Αλικάκο, Νίκο Καραγιώργη, Νίκο Χαλατζίδη και η Ειρήνη Καρπούζη.

Εμείς εξασφαλίσαμε το πρώτο φωτογραφικό υλικό και αναμένουμε το αποτέλεσμα με ενδιαφέρον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ