Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 4/10/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο «πολύς» Γιάννης Κακλέας θα συνεργαστεί εκ νέου με τον εξαίρετο Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για το «Ημέρωμα της στρίγκλας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, πρώτος σου… πρόδωσα πως «έκλεισαν» για…Στρίγκλα την χαρισματική Μαρία Ναυπλιώτου και τώρα… επανέρχομαι με την πρώτη πόζα τους για την εξαιρετικά φιλόδοξη δουλειά που θα φιλοξενηθεί στο Βρετάνια από τις 14 Οκτωβρίου. Τρέχουμε!

Πάμε συντελεστές; Οι καλύτεροι!

Σκηνοθεσία -Απόδοση: Γιάννης Κακλέας.Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης.Κοστούμια: Εύα Νάθενα. Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Χορογραφίες: Αγγελική Τρομπούκη

Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσσος

Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ήστυ

Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης. Παίζουν Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Γιώργος Ψυχογιός, Μένη Κωνσταντινίδη, Στέλιος Ιακωβίδης, Ιφιγένεια Αστεριάδη,Θάνος Κοντογιώρης, Γιώργος Νούσης, Θάνος Μπίρκος και Κωστής Μπουντας.

Φύγαμε!

 

 

 

Θυμάσαι που σου αποκάλυψα ότι το ισχυρότατο δίδυμο Ρέππα- Παπαθανασίου «χτυπά» στο «Αποθήκη» με το ολοκαίνουργιο έργο του «Δεύτερη φωνή» και «ανέβασα» και την πρώτη φωτό με Μεντή- Σκιάδη;

Τώρα σου έχω αποκλειστική πόζα με όλη τη γερή ομάδα που στηρίζει την δουλειά που υπογράφεται σκηνοθετικά από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη κι ανεβαίνει στις 14 Οκτωβρίου.

Νένα Μεντή, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Ζιόβας, Κωνταντίνος Γαβαλάς, Δημήτρης Σαμόλης, Γιώργος Κατσής μας περιμένουν για τα καλύτερα. Πάμε και στόρι τώρα; Φύγαμε…

Στο κέντρο του έργου βρίσκεται ένα ηλικιωμένο ζευγάρι. Η Ρένα (ΝΕΝΑ ΜΕΝΤΗ) μια παλιά τραγουδίστρια της δεκαετίας του ’70, που δεν τα κατάφερε στο τραγούδι και ο Παύλος (ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ) ένας αγωνιστής της γενιάς του πολυτεχνείου στοιχειωμένος από όνειρα και προσδοκίες που διαψεύστηκαν.

Δίπλα στο κεντρικό ζευγάρι απεικονίζεται και η νέα γενιά:

Η κόρη του ζευγαριού Ισμήνη (ΔΑΝΑΗ ΣΚΙΑΔΗ) που είναι παντρεμένη με τον Φώτη (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ) και κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι συμμετέχοντας σε ένα τηλεοπτικό «τάλεντ σόου». Στα πλατό του σόου γνωρίζει έναν ατζέντη. Τον Γιώργο (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ) που την ξελογιάζει επαγγελματικά και ερωτικά.

Οι περιπέτειες της κόρης αναζωπυρώνουν τα απωθημένα της μητέρας και πυροδοτούν μια σειρά από οδυνηρές εξελίξεις, στις οποίες εμπλέκεται και ο μικρός γιος της οικογένειας, ο Αργύρης (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΗΣ) που ακολουθεί έναν περίεργο δρόμο, μακριά από τα προοδευτικά όνειρα των γονιών του, ενταγμένος στις αγέλες των νεοφασιστών.

 

Συντελεστές:

 

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

 

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

 

Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

 

Σχεδιασμός φωτισμού: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ