Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του ΜΠΟΥΖ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ. Γιατί έχει τεράστιες μελανιές στα πόδια της η Παπαρίζου και πως ο…Άντρας έτοιμος για όλα Κώστας Αποστολάκης μπορεί και τα φέρνει βόλτα με πρώην και νυν;

Το ξέρω ότι θέλετε και λίγο κους-κους πέρα από ειδήσεις και κριτικές για αυτό έρχομαι να σας απαντήσω στα δύο αυτά ερωτήματα.

Οι μελανιές της λαμπερής Έλενας δεν έχουν να κάνουν με κάτι πονηρό, αλλά με το ότι στο χορευτικό σόλο της στο «Nine»-όπου κερδίζει με το σπαθί της τις καλύτερες εντυπώσεις-χτυπάει στα πόδια της ένα ντέφι. Το κάνει μάλιστα με τόση ένταση και πάθος που οι μελανιές της είναι τόσο πολλές και τόσο μεγάλες που φαίνονται από τις πρώτες σειρές του Pantheon…

Όσο για τον «δαιμόνιο»Κώστα Αποστολάκη; Το απόγευμα της Κυριακής έπαιζε με την κούκλα σύντροφό του Πηνελόπη Πλάκα στο «Άντρες έτοιμοι για όλα» κι από κάτω βρισκόταν η πρώην γυναίκα του με την υπέροχη κόρη τους, χωρίς να…ανοίξει μύτη.

Πολιτισμένα πράγματα κι αυτό είναι αξιοζήλευτο όταν υπάρχουν στην μέση παιδιά! Η μικρή παρακολουθούσε ήσυχα τον μπαμπά της και μόνο όταν έφευγε από την σκηνή τον ζητούσε γλυκά «Μα που κρύφτηκε ο μπαμπάς»;

 

 

 

 

ΤΟ «ΔΟΛΩΜΑ»ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Ότι στο Μεγάλο Κανάλι προχωράνε την αναβίωση παλιών, αγαπημένων ελληνικών ταινιών το ξέρετε, αφού η είδηση έχει βγει.

Όπως θα έχετε μάθει ότι ανάμεσα στις γερές ταινίες που…έγραψαν εποχή είναι και οι «Μια τρελή, τρελή οικογένεια», «Τα κίτρινα γάντια», το «Ούτε γάτα,ούτε ζημιά» και το «Δόλωμα».

Tην ευθύνη της φιλόδοξης δουλειάς ανέλαβε ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μετράει δυνατές επιτυχίες στο γυαλί- με πιο πρόσφατη το Κάτω Παρτάλι- και μαζί του θα συνεργαστούν καλοί σεναριογράφοι οι οποίοι θα αναλάβουν να … μοιράσουν την όποια ταινία σε τέσσερα γερά επεισόδια. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η άξια Ρένα Ρίγγα, η οποία,σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr αναβιώνει το δυνατό «Δόλωμα» που είχαμε απολαύσει με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Η σεναριογράφος που έχει υπογράψει αρκετά επιτυχημένα σίριαλ όπως το «Ευτυχισμένοι μαζί», έχει έτοιμα ήδη τα τέσσερα σαρανταπεντάλεπτα επεισόδια για το ανανεωμένο «Δόλωμα»και μένει να κλειστούν οι πρωταγωνιστές για να μπουν μόλις λυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες-οικονομικές, μου λένε, κυρίως-για γυρίσματα. Αναμένουμε λοιπόν.

10.35 Το ποια θα αναλάβει το ρόλο που έπαιξε η Αλίκη στην ταινία-με ζηλευτό τρόπο είναι η αλήθεια-μην μου το ρωτήσεις,γιατί ψάχνουν σαν τρελοί. Κι άντε και την βρίσκουν. Η όποια βρουν, πως θα σηκώσει το βάρος της σύγκρισης; Θα έχουμε τα καλά της Παπουτσάκη λες, η οποία παίζοντας την Αλίκη έφαγε λάσπη και πυρά,τα οποία πληρώνει ακόμα και ας έχει κάνει έκτοτε δυνατά «χτυπήματα»όπως αυτό στο «Nine»;

10.37 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ νο2. «Πρόδωσα» χθες ότι το «Μη με σκας» αλλάζει σκηνοθέτη και…  προχωρά ακάθεκτο και έρχομαι τώρα να σου αποκαλύψω ότι η σειρά που «μαγειρεύεται» με μεράκι από τους Θοδωρή Παπαδουλάκη- Κατερίνα Γιαννάκου θα βγει στον αέρα την επόμενη χειμερινή σεζόν κι όχι στο δεύτερο μισό της σαιζόν όπως πολλοί πιστεύουν. Η εξαίρετη σεναριογράφος Κατερίνα Γιαννάκου ολοκληρώνει, σύμφωνα με πηγές του enikos.gr τη συγγραφή των δεκατριών επεισοδίων της δραματικής σειράς που θίγει τρυφερά και με προσοχή το θέμα του αυτισμού κι ετοιμάζεται  να κατέβει στην Κρήτη για να «μαγειρέψουν» με τον έμπειρο Θοδωρή Παπαδουλάκη που έχει να «χτυπήσει» από το «Νησί»όλες τις λεπτομέρειες για το κοινό «στοίχημά»τους. Πρέπει να κλείσουν την διανομή μια και τα γυρίσματα ξεκινούν εκεί τον Απρίλιο. Όπως έμαθα οι βασικοί ήρωες είναι έξι και γύρω τους θα κινούνται κι άλλοι δεύτεροι ρόλοι. 

Οι ηθοποιοί που θα κλειστούν θα πρέπει να μείνουν για ένα μεγάλο διάστημα στην Κρήτη -όπως είχε γίνει και με το «Νησί» -για αυτό και  από την παραγωγή προγραμματίζουν την έναρξη των γυρισμάτων μετά το τέλος της θεατρικής σεζόν…Οι πηγές μου λένε ότι για το βασικό ζευγάρι το οποίο αντιμετωπίζει τον αυτισμό του παιδιού του, θα κλειστούν«άκαυτοι»ηθοποιοί ενώ για τους άλλους ρόλους έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα άξιων,έμπειρων ηθοποιών…  

 

 

 

 

ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΜΕ …ΒΙΝΙΛ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. Αν περιμένετε να δείτε ένα «κλασικό» ανέβασμα του σαιξπηρικού «Ριχάρδου του 3ου» στην πρώτη κρατική σκηνή μας, πρέπει να μάθετε πως μόνο τέτοιο  δεν  θα  είναι  αυτό που «μαγειρεύει» ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Όπως πρώτη είχε γράψει η Realnews ο σημαντικός σκηνοθέτης έκλεισε να ανεβάσει το αριστουργηματικό έργο με μια «προχωρημένη»ματιά,που μια πρόγευσή της μπορείτε να πάρετε από το πρωτότυπο κι άκρως καλαίσθητο φωτογραφικό υλικό του Δημοσθένη Γρίβα που υπογράφει και τη μουσική της δουλειάς.

15.20 Να θυμίσουμε πως τον ομώνυμο ρόλο κρατάει ο ικανός Δημήτρης Λιγνάδης που μας κέντρισε με τον εντυπωσιακό «Billy Elliot»που σκηνοθέτησε για το «Παλλάς»-δεν το έχεις δει ακόμα, τρέχα-. Πλάι του έχει τους ικανότατους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ΆλκηστηΠουλοπούλου, ΙερόνυμοΚαλετσάνο, Κωνσταντίνο Αβαρικιώτη, Μάνο Βακούση, Θέμιζα Μπαζάκα, Περικλή Μουστάκη, Κώστα Μπερικόπουλο, Άγγελο Παπαδημητρίου, Νίκο Ψαρρά, Σοφία Σεϊρλή.

15.25 Μια και ο λόγος για τον πολυπράγμονα Άγγελο Παπαδημητρίου αξίζει να σημειώσω ότι κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις στην «Γκάμπι»της ικανής Κίρκης Καραλή που φιλοξενείται στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου κάθε Δευτέρα και Τρίτη και πως σύντομα θα ξεκινήσει πρόβες για την «Όπερα της πεντάρας» που θα ετοιμάζει ο Χουβαρδάς για το θέατρο «Παλλάς» των Παναγιωτάκη- Κούρκουλα.Τρέξε Άγγελε, τρέξε,ένα πράγμα!

15.30 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Γυρνά στο θέατρο ο Αλέξανδρος Σταύρου; Όχι ως ηθοποιός, αλλά ως σκηνοθέτης από ότι λένε έγκυρες πηγές μου. Έχει βρει ένα έργο-δεν προδίδω πιο για την ώρα-και θέλει να το σκηνοθετήσει με νέα παιδιά.Ψάχνει μικρό χώρο, από ότι μου είπαν και αμεσότατα ξεκινά πρόβες. Θα επανέλθω!

 

 

 

 

ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΒΙΚΥ.Με κους-κους ξεκίνησα, με κους-κους θα κλείσω. Η Βίκυ Κάβουρα που άθελά της βρέθηκε στο μάτι του… κυκλώνα ως το πρόσωπο που βρήκε «παρηγοριά» ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετά το χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου-πράγμα που διέψευσαν και οι δύο!-,βγήκε να ξεσκάσει χθες βράδυ.

Ο φακός του «enikos.gr»ήταν στο «Nikkei»  όπου την είχε καλέσει ο φίλος της Νεκτάριος Σκαμνάκης-γνωστός pr man- και εξασφάλισε φωτογραφίες της στις οποίες πόζαρε με τον ίδιο,αλλά και με τον Μπουγιούρη!

Στην ίδια παρέα ήταν και ο Ηλίας Βρεττός αλλά και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος  -ξάδελφος του Βασίλη για τον οποίο έγινε τόσος θόρυβος.Μου χρεώνετε κάθε τόσο σύντροφο,σκέφτηκε η… δαιμόνια Βίκυ;Θα βγω κι εγώ παρέα με τέσσερις άντρες.Λεπτομέρεια προς αποφυγήν-κι άλλων-  παρεξηγήσεων-:με κανέναν από τους τέσσερις δεν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι! Σε αφήνω τώρα,αφού ολοκλήρωσα την μεγάλης γκάμας Απαγορευμένη.Απο τον Ριχάρδο στην Κάβουρα!

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ