Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

«Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι,δεν είναι έγκλημα η αγάπη!». Ότι η πολυσχιδής Μυρτώ Κοντοβά-δες δημοσιογράφος, στιχουργός,σεναριογράφος κλπ κλπ- «περνά»δυναμικά στο θέατρο υπογράφοντας την απόδοση και τους στίχους των τραγουδιών του λατρεμένου μιούζικαλ «Victor-Victoria», στο έχω «προδώσει» από καιρό.

Αυτό που έρχομαι να προσθέσω είναι έναν άσσο που «δανείστηκα» απ’ την φιλόδοξη δουλειά.  Η φιλόδοξη παράσταση που σκηνοθετεί ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης – μου λένε ότι ετοιμάζει την μεγάλη έκπληξη φέτος- με πρωταγωνιστές την καίρια Εβελίνα Παπούλια, τον έμπειρο Ζουγανέλλη και τον γερό Γιάννη Στάνκογλου, θα κλείνει με το τραγούδι Victor- Victoria. Το enikos.gr «έκλεψε» μερικούς έξοχους στίχους από το εν λόγω δυνατό κομμάτι και τους «ανεβάζει» με χαρά.Πάμε να τους χαρείτε λοιπόν!

«Νέοι και γέροι φανείτε άντρες γενναίοι, στον έρωτα όλους η τόλμη μας ενώνει, αγέρωχα. Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι, δεν είναι έγκλημα η αγάπη, Βίκτορ-Βικτόρια,Βίκτορ-Βικτόρια και οι δύο μαζί είσαστε φαβορί, Βίκτορ-Βικτόρια, Βικτόρια μα και Βίκτορ μαζί!».

Τέλειο δεν είναι; Και πόσο επίκαιρο! Και το έργο και το εν λόγω κομμάτι «Όλοι είμαστε ίσοι στο κρεβάτι, δεν  είναι έγκλημα η αγάπη». Καλώς όρισες στο θέατρο,Μυρτώ. Αναμένουμε με λαχτάρα…

 

 

 

Η επιθεώρηση «Δεν έχουν…Τσίπρα πάνω»των Γιώργου Κωνσταντίνου-Ντίνου Σπυρόπουλου που κέρδισε το κοινό εκτός των τειχών θα έρθει και στην Αθήνα,προκειμένου να φιλοξενηθεί από τις 23 Ιανουαρίου στο «Χατζηχρήστου».

Αυτό λένε έγκυρες πηγές του enikos.gr και δεν έχετε παρά να…λάβετε θέσεις για την πρώτη αυτή μετεκλογική επιθεώρηση στην οποία παίζουν οι Στάθης Ψάλτης,Μάρκος Λεζές,Μιχάλης Μόσιος, Νατάσσα Τσακαρισιάνου,Τάκη Βαμβακίδη, Βασίλη Ζωνόρο,Χριστίνα Ψάλτη και Ιωάννα Σάλμψη.Ο «δαιμόνιος»Ψάλτης «ντύνεται»ένα θαυμαστή του Τσίπρα που τα λέει έξω από τα δόντια για τον Πρωθυπουργό,ενώ στο δεύτερο μέρος ερμηνεύει τη γνωστή γριά του,η οποία βρίσκεται σε ένα νοσοκομείο που γίνεται χαμός. Ο Λεζές παίζει έναν ταβερνιάρη που λόγω της κρίσης ανακυκλώνει τα φαγητά του αλλά και έναν εφοριακό που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Ο Μόσιος παίζει έναν ήρωα που «τρελαίνεται»πηγαίνοντας στην εφορία, ενώ η Τσακαρισιάνου ψάχνει να βρει τον άντρα της που λόγω των οικονομικών μέτρων δεν… αποδίδει πια.Ο Βαμβακίδης ζωντανεύει τον Καραγκιόζη,ο Ζωνόρος παίζει ένα γκέι που περιγράφει όσα έζησε σε μια διαδήλωση και η Ψάλτη παίζει την…Μανωλίδου η οποία διαμαρτύρεται που ο σύζυγός της δεν έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.Αναμένουμε!

 

 

 

 

Ο τάχιστα ανερχόμενος Γιώργος Κοψιδάς που έχει ξεχωρίσει σε αρκετές γερές θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές ετοιμάζεται για ένα γερό θεατρικό «χτύπημα»που τον θέλει στο πλάι των Εβελίνας Παπούλια,Γιάννη Ζουγανέλλη, Γιάννη Στάνκογλου στο «Victor-Victoria»που ετοιμάζει για το Pantheon ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

Ο enikos.gr εξασφάλισε την πρώτη εικόνα από το look που θα έχει ο ικανός ηθοποιός στο νέο του «στοίχημα»,ενώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την φιλόδοξη παράσταση πρόκειται να φιλοξενηθεί στην Real News που εκτάκτως θα κυκλοφορήσει ανήμερα Χριστούγεννα.Μην την χάσετε,γιατί φιλοξενεί κι άλλους γερούς άσσους.

 

 

 

 

Άκου τώρα τι μου …μετέφερε έγκυρη πηγή μου, που δεν λανθάνει παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.Ότι ο«αιρετικός» σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός που «έκλεισε» να ανεβάσει«Λυσιστράτη»στην Επίδαυρο-και όχι μόνο-με το Εθνικό Θέατρο[αποκλειστικό μου,για να μην ξεχνιόμαστε!] βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να «μαγειρέψει»κάτι ιδιαίτερο για το Pantheon!

Πρόκειται,μου λένε,για κάτι πολύ γερό, το οποίο σκέφτονται να φιλοξενηθεί το  καλοκαίρι[!]στον εν λόγω υπέροχο χώρο  και θα απευθύνεται-κυρίως-στους τουρίστες!Θα «μοιραστεί»ο εξαίρετος Μιχαήλ στις δύο τόσο διαφορετικές δουλειές;Θα ενδώσει στην άκρως δελεαστική πρόταση για το Pantheon ή όχι;Ε, μην τρελαίνεσαι.Θα το μάθουμε αμεσότατα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ