Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 21/9/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Η Νέλλη Γκίνη φεύγει, η Όλγα Πολίτου έρχεται!

Η πρώτη αποφάσισε να θέσει… εαυτόν εκτός των «Πρωταγωνιστριών» που ετοιμάζονται για τον «Ακάδημο» και η δεύτερη πήρε χωρίς ανάσα τον ρόλο της.

Πληροφορίες μου λένε πως υπήρξε ένταση μεταξύ της Νέλλης Γκίνη και της επιχείρησης που οδήγησε στην αποχώρησή της που την έχει πικράνει πολύ. Η Πολίτου, από την άλλη, ξεκίνησε πρόβες πυρετωδώς μια και η πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου…

 

 

 

 

Πρώτος σου έγραψα ότι το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ετοιμάζει για την Παιδική Σκηνή του την εξαιρετικά φιλόδοξη δουλειά «Ο Εμίλ και οι ντετέκτιβ» σε ελεύθερη απόδοση της Μιμής Ντενίση και σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη και πρώτος τώρα «ανεβάζω» την πρώτη πόζα του δυνατού θιάσου!

Ιδού λοιπόν η γερή ομάδα! Από αριστερά  Λίνα Πρίντζου, Σπύρος Μποφίλιος, Δήμητρα Μπαλκαγιάννη, Λήδα Κουτσοδασκάλου, Γιώργος Μακρής(ο Εμίλ της ιστορίας!), Τάσος Κοντογιώργας, Μαριάννα Μαυριανού και Βίκυ Μπόλοση. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον!

 

 

 

Μπορεί να…πολιόρκησε τον Δημήτρη  Βλάχο για το«Σπίτι μου,σπιτάκι μου» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν κατάφερε όμως να τον πείσει να ενδώσει στην πρότασή της,μια και οι ανειλημμένες υποχρεώσεις του στο γυμναστήριό του στο ΟΑΚΑ δεν του επιτρέπουν άλλα «χτυπήματα».

Το ήξερες το «όχι»του; Όχι βέβαια! Από μένα το μαθαίνεις κι αυτό.Πάντως τον ήθελε πολύ, μου λένε…

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ