Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 21/6/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

 

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Έναν ακόμα «άσσο» απέκτησε η φιλόδοξη παραγωγή που ετοιμάζει για το Pantheon ο πολυπράγμων Δημήτρης Λιγνάδης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας «έκλεισε» να παίξει τον Καπουλέτο στο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ που όπως πρώτος σου έγραψα θα δούμε στο θέατρο της Πειραιώς από τον Οκτώβριο.

Τους ομώνυμους ρόλους όπως επίσης πρώτος σου έχω γράψει θα παίξουν οι δεκαεξάχρονοι Γιάννης Τσουμαράκης – Δανάη Βασιλοπούλου, ενώ πλάι τους θα δούμε τους Στάθη Ψάλτη, Δημήτρη Πιατά, Ελισάβετ Μουτάφη κλπ. Οι πρόβες προχωρούν ήδη με τον Λιγνάδη να… τρέχει μαραθώνιο από αυτές σε εκείνες της «Αντιγόνης» που θα παρουσιάσει το Εθνικό στην Επίδαυρο με εκείνον Κρέοντα!

 

 

Δύσκολη μέρα σήμερα [διπλής], για αυτό και θα σου γράψω …τηλεγραφικά πως η άξια Μυρτώ Αλικάκη «έκλεισε» να παίξει πλάι στους εξαίρετους Θοδωρή Αθερίδη-Σμαράγδα Καρύδη

στο «Ψέμα» του Ζελιέ που όπως πρώτος σου… πρόδωσα θα φιλοξενηθεί το χειμώνα στο Μικρό Παλλάς σε σκηνοθεσία του πρώτου. 

 

 

 

 

 

Ξεκίνησε σήμερα γυρίσματα για τη νέα ταινία του ο πολυσχιδής Θοδωρής Αθερίδης που είδε το ανέβασμα του «Δον Κιχώτη» του να «παγώνει»…

Ετοιμάζει το ελληνικό ριμέικ της καταπληκτικής ιταλικής ταινίας Perfetti sconosciuti, με διπλό ρόλο ηθοποιού και σκηνοθέτη!

Στην φιλόδοξη αυτή δουλειά θα έχει πλάι του την Σμαράγδα Καρύδη, την Μαρία Ναυπλιώτου που θα παίζει τη σύζυγό του [!], τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Άλκι Κούρκουλο, τον Γιάννο Περλέγκα και την Ευαγγελία Συριοπούλου!

Σούπερ διανομή κι όλα γίνονται γύρω από ένα τραπέζι όπου όλα βγαίνουν στον αέρα…

 

 

             

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ